Chemtrails mörkar solen över Rejmyre

Saturday, 06 July 2013 12:47

Den 5 juli 2013 på kvällen lovar väderleksrapporten på SVT:s Östnytt fint högtrycksväder för nästa dag med lättare stackmoln för Östergötland. Fel! Igen! Det blev en mycket molnig förmiddag den 6 juli och när molnen försvinner syns det en massa chemtrails över Rejmyre. SMHI kan inte ens spå vädret för en halv dag framåt!

När jag fick besök av en tysk chemtrail specialist september 2010 till Rejmyre gjorde han mig uppmärksam på att vi hade ovanligt många chemtrails över Rejmyre. Jag blev förvånad. Visserligen kände jag till att det fanns chemtrails sedan 2001, men jag kunde inte tyda dem på himlen, då.

Här några bilder från idag, den 6 juli 2013 mellan kl. 12.50 och 13.15 med chemtrails över Rejmyre, Östergötland. Vissa är smalare, det är de unga, och andra har redan hunnit breda ut sig till en äcklig dis som tar bort solljuset. För att inte tala om alla gifter som singlar ner. I år saknas det igen fjärilar i Rejmyre!

även näckrosorna, bina och fjärilar drabbas av gifterna från chemtrails

Enbart om meteorologerna blir invigda i när det skall sprejas chemtrails och när det skall användas värdermaskinen HAARP kan de lyckas med sina prognoser. Annars är det för mycket begärt!

Skamligt är dock att de flesta meteorologer är så fega eller inkompetenta, att de förnekar chemtrails.

Ett undantag är dock killen som bedriver bloggen Chemtrails-Sverige. Tack för att du vågar sticka ut hakan!

En annan modig själ är miljöpartisten Pernilla Hagberg från grannkommunen Vingåker som dessutom kämpar mot miljögifterna från chemtrails på sin blogg sanningaromvärlden.se

SVT:s meteorolog Pereik Åberg far med osanning i filmen längst ner. Han har ett stort ansvar att sätta sig in i ämnet ordentligt. Han skapar en dålig karma för sig och kommer att straffas på så vis. Att låta bli att informera sig vållar också dålig karma. Samma sak med tysken Kachelmann. Tydligen får man bara bli populär väderpresentatör om man deltar i att vilseleda allmänheten.

Kolla in även White TV:s inslag om morgellons i samband med chemtrails, chemtrails och den praktiska Monsanto-konspirationen, meteorologer borde känna till chemtrails, Congressman Dennis Kucinich erkänner chemtrails officiellt; Chemtrails, Morgellons, HAARP, AI och nanoteknologi skall förslava människor till robotar; chemtrails en stor okänd fara, jetplan stänger av sin chemtrail, och den viktiga intervjun med Pernilla Hagberg (MP) från Vingåker, All radioaktivitet och chemtrails kan neutraliseras med skalärvåg- och nanoteknologi, Chemtrails viktigt steg mot sterila och robotiserade människor; Chemtrails övertygade Anne Heche och Hollywood, Massutdöenden på jorden genom geoengineering och chemtrails, Chemtrails vållar sjukdomar i Sverige, Vattentät teknisk bevisning att chemtrails finns;

Se och läs även: http://www.infowars.com/iran-accuses-u-s-of-using-weather-weapons/

Titta även på tidigare inslag från White TV ang. HAARP: HAARP har Plasma-Kikarsikte, Planeten Jord missbruks som vapen, HAARP Magnetometern bevisar japanska tsunami massmordet, NASA data bekräftar att HAARP utlöste Japan tsunamin, Ryska Väder-vapen, Jordbävning på 10km djup = Indikation på HAARP, US-försvarsminister medger vädervapen, Hillary Clinton kontrollerar EISCAT i Tromsø, Tjernobylkatastrofen orsakades av USA, HAARP terroriserar Kina-Sverige medskyldig?, Sveriges delaktighet i amerikanska HAARP,