Vattentät teknisk bevisning att chemtrails finns

Monday, 08 April 2013 19:09

Det har byggts upp en stor konspiration för att mörklägga att chemtrails finns. Media och även SMHI deltar. Men nedan visas en tysk teknisk studie initierat av Tysklands ledande chemtrail-avslöjaren och tidigare Greenpeace-medlemmen Werner Altnickel från Oldenburg. Oldenburg och området upp till Nordsjön är ett ganska befriat område i nordvästra Tyskland, där de mörka krafter inte har lika starkt fotfäste som i de flesta andra delar av landet. T.ex. har 30-åriga kriget aldrig kommit dit; inte heller WWII, bortsett från få undantag. Det fanns ingen adel i området som kunde förtrycka folk för kungens räkning. Bönderna har varit fria sedan lång tid tillbaka.

Källa: http://chemtrailsisverige.wordpress.com/

Bevisföringen utgår ifrån att många vetenskapsmän säger, att kondensationsstrimmor från flygplan bildas först när luften är kallare än -40 C och luftfuktigheten över 70%. Altnickels tekniska bevis bekräftar att de strimmor som han har fotograferat och analyserat i olika områden i Tyskland har uppstått vid mindre luftfuktighet än 70%. Slutsatsen är således att det måste röra sig om någonting annat än kondensationsstrimmor, nämligen chemtrails.

Den 9 april 2013 rapporterade chemtrail-vakten från Halland: "Det har i år varit mycket chemtrails häromkring. Idag var en sådan dag. Strimmorna var ffa över kustområdet men svängde även av hit. Strax efteråt försvann solen och det blev molnigt, konstiga smutsiga moln uppträdde, inte naturliga. Jag upplever att det också varit många flygplan häröver, inte minst nattetid. Det är inte heller som det skall vara. Hälsningar ..."

Kolla in även White TV:s inslag om morgellons i samband med chemtrails, chemtrails och den praktiska Monsanto-konspirationen, meteorologer borde känna till chemtrails, Congressman Dennis Kucinich erkänner chemtrails officiellt; Chemtrails, Morgellons, HAARP, AI och nanoteknologi skall förslava människor till robotar; chemtrails en stor okänd fara, jetplan stänger av sin chemtrail, och den viktiga intervjun med Pernilla Hagberg (MP) från Vingåker, All radioaktivitet och chemtrails kan neutraliseras med skalärvåg- och nanoteknologi, Chemtrails viktigt steg mot sterila och robotiserade människor; Chemtrails övertygade Anne Heche och Hollywood, Massutdöenden på jorden genom geoengineering och chemtrails, Chemtrails vållar sjukdomar i Sverige,

Se och läs även: http://www.infowars.com/iran-accuses-u-s-of-using-weather-weapons/

Titta även på tidigare inslag från White TV ang. HAARP: HAARP har Plasma-Kikarsikte, Planeten Jord missbruks som vapen, HAARP Magnetometern bevisar japanska tsunami massmordet, NASA data bekräftar att HAARP utlöste Japan tsunamin, Ryska Väder-vapen, Jordbävning på 10km djup = Indikation på HAARP, US-försvarsminister medger vädervapen, Hillary Clinton kontrollerar EISCAT i Tromsø, Tjernobylkatastrofen orsakades av USA, HAARP terroriserar Kina-Sverige medskyldig?, Sveriges delaktighet i amerikanska HAARP,