USA måste misstänkas för jordbävningen 6.2.23, vill tvinga Turkiet att släppa Sverige in i NATO

Monday, 06 February 2023 06:54

Update 12.5.23 från kanadensiska Global Research:

"President Bachar Al Assad underscored that US-NATO has been at war with Syria for almost 12 years, while emphasizing that “Syria has not been an earthquake area for about two and a half centuries”."

 

Update 21.2.23 från Kristoffer Hell:

En minut innan seismograferna registrerade jordbävningen stängdes turkiska gas- och oljeledningar av.

24 timmar före jordbävningen återkallade 10 västländer sina ambassadörer från Ankara.

Fem dagar före jordbävningen utfärdade flera västländer, däribland Rumänien, en resevarning för Turkiet utan att motivera varför.

Jordbävningen som skakade Turkiet och Syrien följdes av mer än 150 efterskalv, varav det våldsammaste var det andra. Skalvet saknade också ett epicentrum, utan utbröt längs en förkastningslinje över flera hundra kilometer.

 

Update 13.2.23:

Ljusexplosioner i luften strax före jordbävningen bevisar att människor orsakade massmordet på över 30 000 människor:

https://youtube.com/shorts/vXgu32Gk7Ww?feature=share

 

Och fåglar beter sig konstiga för en av de starkaste jordbävningar Turkiet någonsin har haft:

https://youtube.com/shorts/_KO_S0w8icI?feature=share

_________________

 

Omni pushade i morse: "Flera hundra döda i kraftiga skalv i Turkiet och Syrien – byggnader har kollapsat ....

Skalven hade en magnitud på 7,8 respektive 6,7 och skedde på 17,9 respektive 9,9 kilometers djup."

När jag läste det tidigt i morse var det direkt klart att USA vållade jordbävningen med sin HAARP-maskin! 9,9 km djup är den avslöjande informationen som AB redan hade censurerat bort.

Jordbävningar på exakt 10 km djup är som ett fingeravtryck för konstgjorda orsaker. Se mina länkar till gamla inslag på WTV i slutet av den här artikeln.

USA är mycket irriterad på Turkiets vägran att släppa Sverige in i NATO. Biden har redan vägrat utlovade F-16 leveranser och högerhöken John Bolton har redan kritiserat Turkiet högt.

Vi vet från Benjamin Fulford att USA redan tvingade Japan på knä med sitt jordbävningsvapen. Han skriver idag (översättning från Bakom Kulisserna:)

"Turkiets inrikesminister Suleyman Soylu sa till USA:s ambassadör att ta bort sina ”smutsiga händer från Turkiet” efter att Washington och åtta europeiska länder har utfärdat resevarningar för möjliga terrorattacker där.

Befallningen från västerländska regeringar att evakuera sina medborgare betyder att det är troligt att den israeliska regimen inleder en massiv attack där i ett hörn. En jordbävning på magnituden 7,8 följt av dussintals fler när denna rapport skrevs indikerar på att den redan har börjat. ”Det här är ett vädermodifieringsvapen som används för att visa Erdogan vem som fortfarande är ansvarig”, säger en CIA-källa."

https://videopress.com/v/FvoKC0Hj

Det ska finnas många vittnen som såg glödande ljus på himmelen, delvis i moln, strax före och under jordbävningen. Typiskt för HAARP.

"I Turkiet försvåras räddningsarbetet av en pågående snöstorm." rapporterar ofria Fria Tider. Även detta kan ha vållats av vädermaskinen HAARP. Och att jordbävningarna varit så extremt kraftiga tyder också på att de är gjorda av onda människor.

Om Ulf Kristersson efter detta massmord i Turkiet, där Sverige kanske t o m deltagit med EISCAT i Kiruna och LOIS i Växjö, fortsätter att tvinga Sverige in i terrororganisationen NATO mot svenskarnas vilja, besudlar Kristersson sina händer med ännu mera blod! Illa nog att han redan har så mycket barnelände på sitt samvete.

Att även Syrien drabbades av dagens jordbävning kan vara en örfil av USA mot Syriens kritik att USA stjäl olja från Syrien på löpande band i tio år.

Update 11.2.23:

FN-chef: Dödssiffran kan mer än fördubblas – ”värsta skalvet på 100 år”

Detta är ytterligare ett indicium att jordbävningen är made in USA!

 

Se även på WTV:

Jordbävningar på 10 km djup = Indikation på HAARP;

Iran jordbävning 10 km djup, HAARP?;

Irans jordbävningar orsakade av HAARP - Sverige medskyldig?;

Jordbävningen i Italien på 10 km djup bevisar HAARP;

Nick Begich förklarar hur HAARP missbruks för Mind Control;

USA och Sverige orsakade tsunamin 2004 med HAARP och EISCAT i Kiruna;

Sverige har två vädermaskiner och gör ändå inget regn i rädsla för USA;

 

https://videopress.com/v/FvoKC0Hj?at=1