Sverige har två vädermaskiner och gör ändå inget regn i rädsla för USA

Friday, 13 July 2018 17:52

De flesta vet inte att Ryssland och USA har avancerad teknologi att påverka vädret. Detta ledde till en hemlig FN-resolution 1977 som förbjuder väderkrig. Detta var mer än 40 år sedan! Men alla har struntat i resolutionen sedan dess.

Vädervapen består av stora antenner som i Tjernobyl eller antennskogar som i Gakona, Alaska, där HAARP ligger.

HAARP har folk kanske hört talas om. Men att även lilla Sverige har två vädermaskiner, antennskogar, vet nästan ingen, bortsett från trogna WTV-tittare.

Den äldre vädermaskinen heter EISCAT och ligger i Kiruna. Den är sammanlänkad med anläggningen i Tromsø, Norge.

källa

Den andra heter LOIS och har sina antenner i de småländska skogarna runt Växjö-universitet. När skogsägarna runt Växjö var veliga och inte ville sälja sin skog för att bygga antenner, arrangerades i januari 2005 med HAARP och EISCAT Sveriges största storm i historien, Gudrun. "Stormen nådde uppmätt orkanstyrka på endast en plats i Sverige, nämligen på Hanö utanför västra Blekinge där en medelvindstyrka på 33 m/s uppmättes.[2] Vindbyar på 42 m/s uppmättes dock i Ljungby och i Växjö i Kronobergs län i Småland innan väderstationerna där slogs ut[3]." skriver Wikipedia.

källa: https://fraktali.biz/chemtrail/lois.html

Efter Gudrun låg så mycket skog på marken med risk för skadedjur att skogsägarna sålde kvickare än fort. Så kunde LOIS byggas som är sammanlänkat med andra antennskogar i Europa under huvudnamnet LOFAR.

Den stora frågan är naturligtvis varför den svenska regeringen eller militären inte använder de två svenska vädervapen EISCAT och LOIS för att hjälpa bönderna med regn?

Det enda vettiga svaret är att USA har kontrollen och inte Sverige och Löfven-regeringen är alldeles för feg att stötta sig med storebror bortom Atlanten.

Dags att rösta bort den odugliga regeringen. Om sossarna vore smarta skulle de kicka Löfven redan före valet den 9 september 2018. Han kommer att bytas ut i alla fall efter katastrofvalet.

Innehållet i detta inslag borde naturligtvis ha tagits upp av Miljöpartiet, inte minst under Almedalen veckan. Men detta parti har de dummaste av alla riksdagsledamöterna. De kommer bara genom fusk in i Riksdagen efter valet.

Kommentar den 14 juli 2018  från en trogen WTV-tittare:

Hej Henning!

Läste din artikel om vädermaskinerna idag och tyckte den var bra! Precis som jag mailade till dig i början av maj, är jag övertygad om att det varma, torra vädret beror på vädermanipulation. Jag baserar detta på vetenskap och egna iakttagelser.

Vi har aldrig i Sveriges historia (åtminstone inte så länge man har mätt temperatur och nederbörd) haft en sådan varm och torr vår/sommar som nu. Detta strider helt emot de fysiska lagar som vi fått lära oss i skolan angående vattnets kretslopp.

När vatten blir varmt, så förångas det och stiger och då bildas moln, dessa moln driver in över landet och när dom sedan kyls av så återgår ångan till flytande form och släpps ned som regn. Det är detta kretslopp vi borde ha, men inte har... Särskilt med tanke på den enorma värme vi haft, som borde genererat mängder av regn.

Den andra anledningen är de två gånger det regnat här i Falkenberg sedan början av maj. Jag lade redan första gången det regnade märke till att antalet mm regn som förutspåddes stämde exakt, jag tyckte det var märkligt.
Andra gången det hände lade jag mängden regn det skulle komma på minnet. 2 mm regn skulle komma i Falkenberg, och det kom exakt 2 mm, inte 1.5 eller 2.5 utan 2 mm.

Detta förefaller mig vara mycket egendomligt. Hur kan man på förhand säga exakt på mm hur mycket regn det ska komma? Jo, om man redan på förhand vet hur mycket regn som ska komma (eller som man ska skapa genom vädermaskiner), då kan man göra det.

Detta säger mig att man just nu håller på att testar och finjusterar dessa vädermaskiner inför kommande illdåd. Det är ju bekant att Sverige är försökslandet nr 1 i världen, där man väljer att testa sina ny uppfinningar, innan man släpper dom i övriga världen. Detta har Simon Parkes berättat om.

Hälsningar/

Ma

Kommentarer den 18 juli 2018:  Tror du att vädret är en naturlig tillfällighet så är du inte väl informerad. http://carlg.org/haarp2.html Med vänlig hälsning, St

Sverige sålde helikoptrar lämpade för vattenbombning https://www.svd.se/sverige-salde-helikoptrar-lampade-for-vattenbombning Med vänlig hälsning, St

SKOGSBRÄNDER BEKÄMPADES EFFEKTIVARE FÖR 20 ÅR SEDAN https://samtiden.nu/2018/07/skogsbrander-bekampades-effektivare-for-20-ar-sedan/ Med vänlig hälsning, St

Kommentar 19 juli 2018:   Hej, igen! Först var det Gudrun och vad som kom efter den vet vi. Kan bränderna vara ett alternativ av Gudrun? D.v.s. man skapar döda ytor som man kan köpa billigt och bygga fler HAARP-anläggningar eller andra faciliteter som avser att förstöra Sverige.

Kommentar 20 juli 2018: CIA har tuttat på skogarna i Sverige med blå laser.

Och den 21 juli 2018:

MSB-samarbetet med NATO handlar om att det är NATO som fjuttar på dei svenska skogarna med blå laser.

Liknande ämnen på WTV:

USA och Sverige sluta förstöra vår sommar med HAARP!

Sverige och Norge med i HAARP-Konspirationen;

Tjernobylkatastrofen orsakades av USA:s Skalärvågsattack;

Kontrollerar Hillary Clinton sitt jordbävningsvapen i Tromsø?

Den som har lite tid bör i alla fall se den tredje, svenska filmen!