Lyckselepappan inte sjuk i huvudet utan under mind control, cybertorture, då röster i huvudet

Friday, 10 December 2021 10:13

Psykiatrin i Sverige är de största kvacksalvare. Det vet inte hur vårt huvud fungerar, t ex med magnetiska skalärvågor och inte med el. Därför är ECT helt galen och skadlig att använda. Och röster i huvudet är inte inbillade utan härstammar från hemlighållen teknologi, som kallas för mind control.

De som utsätts för röster i huvudet 24/7 och andra hemskheter som de själva måste uppleva är utsatta för s k cybertorture, ett begrepp som FN:s speciella språkrör mot tortyr, Prof Nils Melzer, har myntat för nästan två år sedan, efter att ha beställt och utvärderat mer än 4000 vittnesmål om röster i huvudet och andra osynliga torturformer från strålningsvapen.

Nils Melzer var nyligen på Sverigebesök för att presentera sin nya Assangebok.

White TV:s Henning Witte fick träffa Nils Melzer i slutet av februari 2020 i Geneve och de har ett samarbete sedan dess, att avslöja och bekämpa den hemska mind control teknologin, som kontrolleras av Mossad i Sverige ifrån KI och FOI.

Lyckselepappan är alltså utsatt för attacker med strålningsvapen och därmed oskyldig. Då han inte kan motstå sådana attacker bör han dock låsas in. Men inte medicineras!

Se även på WTV:

Gärningsmannen bakom mordet på mamma i Strömstad oskyldig då under tankekontroll/mind control;

"Nazi"-terroristen från Hanau var under Mind Control, Mossad kontroll;

28-årige misstänkte koranlärarmördare under mind control, hjärnkontroll?;

Morden i Hallonbergen: 21-åring erkänner men skyller på röster i huvudet, kan vara mind control;

 

https://youtu.be/kw-Reol7ttM