Morden i Hallonbergen: 21-åring erkänner men skyller på röster i huvudet, kan vara mind control

Friday, 22 September 2017 21:22

Morden i Hallonbergen har rönt stor uppmärksamhet i Sverige. Nu påstår en 21-årig misstänkt att han hör olika röster i huvudet. De skulle ha pushat honom att erkänna. De skulle ha kommit i hans hjärna först på häktet:

"I ett långt polisförhör har han erkänt – men det erkännandet har han nu tagit tillbaka. Enligt 21-åringen så var det röster i hans huvud som sa åt honom att säga det han gjorde i förhöret.

– Jag vet inte, jag gjorde bara så som rösterna sa att jag skulle göra. Jag hör röster i min hjärna, säger han under rättegången.

Två röster styr

Enligt 21-åringen så började rösterna komma efter att han häktats.

– Det var flera från början, nu är det bara två kvar, säger han när han hörs i säkerhetssalen på Stockholms tingsrätt.

Enligt 21-åringen fortsätter rösterna att kommunicera med honom.

– De senaste dagarna har de sagt ”skada honom, skada honom”. Jag säger vem? De säger vakten, säger 21-åringen under förhandlingen.

I förhör har han pratat om någon som han kallar Jokern, men också om karaktärerna ”Clean” och ”Dirty”. Under förhandlingen säger han att han aldrig har träffat ”Jokern” – men att de kommunicerat via flygpost." skriver AB.

källa

Röster i huvudet måste inte automatiskt betyda att man är psykiskt sjuk. Betydligt oftare är personen då under mind control istället och fullt frisk i huvudet.

21-åringens påståenden om röster i huvudet kan betyda tre olika saker:

1. 21-åringen var redan under mind control under tiden då morden begicks. Det vanliga är att man inte låter offret märka att det är under mind control. Teknologin är så lömsk och välutvecklad, att inte ens de ledande experterna på mind control kan vara säkra att de själva är utsatta för det. Sedan låter man honom veta att en utomstående styr honom genom att trigga röster i huvudet. Detta scenario är mycket ovanligt.

2. 21-åringen sattes under mind control först under häktet då han fick höra röster i huvudet. Så gick det för ett av världens mest kända mind control offer, svensken Robert Naeslund, som fick sin mind control under häktet i Nacka i slutet av 1960-talet. - De som kontrollerar mind control vill kanske styra 21-åringens vittnesmål av okänd anledning.

3. 21-åringen är smart och hittar på för att hamna i psykiatrin i stället för livstid fängelse.

Det skandalösa i fallet är att varken rättssystemet eller läkarväsendet har tagit till sig den gedigna mind control forskningen som är mer än 60 år gammal. Problemet förstärks genom att Google censurerar denna mind control forskning mycket kraftigt. Under sökordet röster i huvudet kommer vår forskning inte.

Mer om teknologin bakom röster i huvudet på WTV:

Röster i huvudet teknologi med CIA:s Dr. Robert Duncan;

Röster i huvudet är ingen psykisk sjukdom utan militärens mikrovågor eller ultraljud;

Film från AB finns under den här länken

https://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/225956

Obs! Den första filmen nedan är mycket sevärd!