V S MP L och C visar att alla viktiga politiker är under mind control

Wednesday, 16 January 2019 11:11

Vänsterpartiets svek mot sina väljare och grundidéer manifesterades av Jonas Sjöstedt idag, den 16 januari 2019. Han vill släppa fram Löfvens högerregering baserat på ett hemligt papper. Att V och S inte vill publicera handlingen för deras avtal är en stor skandal. Här bör också ny lagstiftning komma att centrala handlingar, som är av stor betydelse för väljarna, måste publiceras. Det bör även övervägas att inga hemliga politiska möten får äga rum. Det som döljs är ändå folkfientliga aktioner.

Varför sätter V inte ner klacken även på värnskatten? Därför att V-ledningen är under mind control!

källa

Varför bryter Löfven avtalet med C och L att V inte ska få ett politiskt inflytande? Mind control!

Varför satsar V och S inteextraval? Mind control! S lyckades skickligt att knäcka Alliansen och opinionsundersökningarna visar att S och V skulle vinna på extraval.

Varför accepterar C och L att S bryter deras avtal som inte ens är en vecka gammal? Mind control?

Varför bjuds Annie Lööf och Stefan Löfven till Bilderbergmötet? De går extra lätt att fjärrstyras med mind control!

Varför samarbetar KD och M inte med SD? Mind control!

Varför kräver SD inte återvandring? Mind control!

Varför är de flesta journalister så glada att Löfven förmodligen blir ny statsminister? Mind control!

Varför tigs uppstickarpartiet Populisterna, som bl.a. kräver återvandring, ihjäl? Därför att de flesta av dem inte är under mind control!

I Sverige är det Mossad som kontrollerar mind control teknologin efter Estonia-massmordet. Bankhuset Rothschild och de extremt negativa karfterna i den fjärde dimensionen kontrollerar Mossad, också med mind control, vilket bl. a. visas genom att Mossad skadar Israels intressen markant.

Vad vill Rothschild-globalisterna? De vill världsdikaturen och på vägen dit måste alla nationalstater utplånas och det sker lättast med påtvingat massinvandring, eftersom planerna för WW3 saboterats hela tiden.

Vad är resultatet av fyra månaders regeringskaos? Den kriminella invandringspolitiken får fortsätta ohämmad, d.v.s förstörelsen av Sverige ska påskyndas.

Egentligen visade valresultatet, trots extremt valfusk, att svenska folket vill ha mindre eller stopp på invandringen. Men som vanligt så har folket inget att säga till!

Mind control betyder att det finns hemlig teknologi med hemlig fysik som kan tränga in i folks hjärna utan att de märker något. Väl inne i hjärnan kan tankar läsas, tas bort eller bytas ut, minnen kan läsas, tas bort eller bytas ut och samtliga kroppsdelar kan påverkas positivt eller negativt.

Tyvärr har de flesta inte fattat galoppen när det gäller mind control, där Sverige jämte Ryssland och USA är ett försöksland, ett mönsterland. Därför sker det betydligt mindre självskadebeteende i Finland, Norge eller Danmark.

Annat om politiker under mind control på WTV:

Lagstifta mot svikna politikerlöften! Avlööfa svensk politik!;

SD under svår mind control, Paula Bieler en förrädare, FN:s migrationsavtal vattendelare;

Partiledardebatten visar att alla Riksdagspartier kontrolleras av främmande makt;

 

Simon Parkes reveals mind control secrets from Henning Witte on Vimeo.