Lagstifta mot svikna politikerlöften! Avlööfa svensk politik!

Saturday, 12 January 2019 04:48

"Samhällskontraktet är brutet och politikerna pissar folket i ansiktet." skriver Katerina Janouch. Fullträff! Tack!

Allt tyder på att C (Lööf) och L nu släpper fram fyra år till av S (Löfven)/MP (Lövin) elände. En majoritet av väljarna ville ha en högerorientering i svensk politik, mot den generösa migrationspolitiken och MP:s miljögalenskaparna. Om vi inte hade haft ett massivt valfusk, hade det kommit fram att SD är t.o.m. näst största partiet. Men även med dagens fusksiffror så har den numera torpederade f.d. Alliansen och SD tillsammans 57,79 %, en siffra som aldrig visas i den stora konspirationen mot SD:s 1,1 miljon väljare.

Gårdagens förmodade överenskommelse mellan S, MP, L och C  har sammanfattas mycket bra i Expressen under 73 punkter. Många av dessa är förvånansvärd bra, t.ex. hjälp till småföretag, jordbrukare, polisen, försvaret och sänkta skatter på bred front. Men detta överskuggas av de väl undangömda punkterna 65 - 67, där konspiratoriska begrepp som alternativt skyddsbehövande används. Här cementeras och utökas den för Sverige extremt skadliga migrationspolitiken med bl.a. ökad anhöriginvandring på skattebetalarnas och i synnerhet kvinnornas bekostnad.

källa: http://thoralf.bloggplatsen.se/2018/04/24/11530365-centerpartiet-sviker-vart-land-och-landets-befolkning/

 

Kompromissen från den 11 januari 2019 innebär många svikna vallöften från Löfvens och Lööfs sida. Så kan vi inte ha det i en äkta demokrati! Om folk inte kan lita på vallöften kan ett hederligt val inte åstadkommas, även bortsett från det extrema valfusket.

Vi behöver en lagstiftning som tvingar Annie Lööf att äta upp sin högersko (egentligen borde det vara den vänstra efter högersveket). Lagen bör ha som konsekvens för vallöftesbrott att politikern får livslångt politikförbud plus skadestånd till staten. Då minskar antalet pajasar i svensk politik dramatiskt.

I brist på en vettig lag kommer väljarna att straffa svekpolitikerna genom att S kommer att tappa röster till V och SD i ännu större omfattning. C och L väljare kommer att gå till KD, M eller SD. MP och F kommer att åka ur Riksdagen i nästa val, med a.... före.

Den största svikaren är Bilderbergaren och Trilateralisten = globalisten Annie Lööf. Hennes beteende borde som sagt vara straffbart enligt framtida lagstiftning. Brotten lands- och högförräderi skyddar tydligen inte. Miljontals väljare har litat på Alliansen som Lööf torpederar med en klackspark, utan samvetskval eller omedelbara konsekvenser.

Vi får hoppas att de extremt brutna vallöften från S och C kommer att medföra så mycket politikst kaos i Sverige, att vi ändå kommer att få extraval ganska snart.

Annat om politikskurken Annie Lööf på WTV:

Annie Lööf ny statsminister? Bilderberger, fulmedia och mind control teknologin favoriserar henne;

Annie Lööf klassisk lands- och Alliansförrädare;

Centerpartiet Stolpskottpartiet;

 

You must be logged in to comment.