Partiledardebatten visar att alla Riksdagspartier kontrolleras av främmande makt

Tuesday, 08 May 2018 20:09

källa

Partiledardebatten var sorgligt att se. Inte bara hur statsministern gjorde bort sig utan även att det saknades viktiga ämnen som avslöjar, att samtliga partiledare kontrolleras av samma kraft. Debatten var bara ett spel för gallerierna. Kindergarten, ankdamm ...

Inledningsvis diskuterades jobb och välfärd. Inte ett ord om att vi har ett parasitärt banksystem. Jag hade våren 2013 bjudit in Magdalena Andersson (nu finansminister, då på de hårda oppositionsbänkerna) att komma till min föreläsning Full sysselsättning enbart genom bankreform. (Bortcensurerat hos Google) Hon var så arrogant att hon inte ens svarade. Samma med dåvarande chefsekonomen för LO.

Om man tar sig bara litet tid så förstår även en lekman hur fel vårt banksystem är. Om man tar sig litet mer tid kan man även sätta sig in i vilken lösning som är bäst i ett nytt banksystem. Då förstår man att staten kan göra alla de pengar själva som idag drivs in via skatter. Vi skulle kunna leva i ett nästan skattefritt samhälle och dessutom ha full sysselsättning, inga inflationer och inga ekonomiska bubblor. (Att kronan är så svag beror på att Forexmarknaden räknar in den svenska bostadsbubblan som en stor risk).

Vi skulle kunna ha ett överflöde med pengar om vi skulle ta makten från privatbankerna att skapa digitala pengar ur tomma intet och ge den enbart till Riksbanken, som redan har monopol på kontanterna, som dock är tyvärr mindre än tre procent i Sverige. M a o vi måste även förstatliga de digitala pengarna (dock icke bankerna),

Detta är en klassisk vänsterfråga men Vänsterpartiet, MP och S tiger som muren om denna möjlighet, trots att Partiet de Fria redan 2013 hade en sådan bankreform i sitt partiprogram. Partiets grundare Peter Storm hade tagit intryck av min Vita Skola i Nationalekonomi vilket kostade honom livet. Sedan tog en Quisling över och partiprogrammet urvattnades. Idag är partiet bara ett vrak.

I Schweiz drev en folkomröstning (135 000 röster) parlamentet att ta ställning till en bankreform den 10 juni 2018 enligt den Vita Skolan i Nationalekonomi. En av initiativtagarna har bekräftat för mig att han 2010/11 tog intryck av min bok (inget förlag vågar i Sverige) och mina bankreformtankar när vi diskuterade dem på en fest tillsammans. Bankreformrörelsen i Schweiz kallas för Vollgeld-Initiative.

När sådana tankar kan spridas i lilla Schweiz, där bankerna är extremt mäktiga, varför kan inte de svenska politiker-träskallar ta in en sådan information?

Den andra stora skandalen under partiledardebatten var att alla tror på klimatbluffen. Det behövs inte mycket kapacitet mellan öronen att fatta denna konspiration som har bl. a. till syftet att föra in en världsomspännande Co2-skatt. Alla partiledare apar efter samma klimatdummheter, helt sanslöst!

När det gällde invandringsdebatten, ämnet som berör väljarna mest, så protesterar ingen partiledare mot den svenska regeringens Mellanösternpolitik, som främjar krig genom att inte kritisera USA, GB, Frankrike och Israel för sina folkrättsbrott i Syrien.

"Ett av Försvarsmaktens signalspaningsplan har visat sig vara aktivt i Medelhavet under den gånga veckan. Försvarsmakten och Försvarets Radioanstalt är förtegna om händelsen men meddelar att det inte är första gången som man skickar spaningsplan söderut för att samla information." alarmerade Samtiden den 5 maj 2018.

Vad har svenskt spaningsflyg framför Syriens kust att göra där WW3 kan bryta ut vilken dag som helst ???

Det behövs ingen superhjärna för att fatta att flyktingar inte behöver migrera när de har fred hemma. Då skall väl politikerna se till att denna migrationskälla torrläggs så fort som möjligt?

Men då måste man trampa Israel och USA på fötterna. Den totala tystnaden om dessa två länders illgärningar i Mellanöstern visar tydligt att de styr Sverige bakom kulisserna.

Hur?

Bl. a. med sina "säkerhets"tjänster Mossad och CIA.

Och vem kontrollerar Mossad och CIA?

Bankhuset Rothschild (inslaget bortcensurerat hos Google) och bankhuset Rockefeller!

Därför ar politikermarionetterna också så tyst om bankparasiterna.

Dags att befria Sverige från främmande makt. En röst på AfS eller Populisterna tar oss närmre till målet. AfS är kända och har pengar, men har ingen bankreform i sitt program. Med Populisterna är det tvärtom. Tyvärr gav AfS kalla handen till Populisternas inviter om ett samarbete. Hoppas att de inte också är kontrollerad opposition ....

Se även på WTV:

I Jimmie Åkessons vårtal inget krav på fred i Syrien eller kritik mot Sveriges utrikespolitik i MENA;

Enfrågepartiet Alternativ för Sverige (AfS) fick bra start;

Dag Hammarskjöld skulle skämmas över Margot Wallström då hennes Syrienlögn äventyrar världsfreden;

IMF:s och Ulf Dahlstens reformkrav: förbjud banker att göra pengar;

 

 

You must be logged in to comment.