Gigantiskt Mossad valfusk i Sveriges EU-val 2024! Update 17.06.2024

Monday, 10 June 2024 00:07

1. Sverige och Tyskland drabbas hårdast av folkutbytet och massinvandringen. Svenskarna är inte dummare än tyskarna! Jag som tysk som flyttat till Sverige 1990 kan bedöma båda länder mycket bra. Varför finns det då en tydlig höger förflyttning från De Gröna/Grünen till AFD i det tyska EU-valet men inte i Sverige?
Svar: Mossad mind control! Som hämnd för att Must ville kasta ut Mossad-kontrollen över den svenska korrupta polisledningen med sänkningen av M/S Estonia för 30 år sedan. Sverige är det land som drabbas hårdast av den lömska mind control teknologin. Med den kan ca 90% av befolkningen fjärrstyras så att folk röstar på så ruttna partier som MP och C. Efter att Must misslyckades med att befria polisen och Sverige från Mossad kapade de åt sig även makten från Must och andra inom militären över Sveriges mind control vapen.
.
2. Om det skulle stämma, vilket det inte gör, att SD tappat för första gången sedan 30 år så mycket röster med 2,1% till 13,17% = 552 920 röster, så skulle gruppen Övriga blivit större i motsvarande mån. Men den minskade också till 2,25% = 94 416 röster! Detta är en matematisk omöjlighet. Nästan alla de nya småpartier som AFS (17 049 röster), MoD (8 057), Medborgerlig Samling (12 699), Swexit (2 285), Knapptryckarna (80), Valsamverkanspartiet (30; ingen där fick en enda personröst), Stram Kurs Sverige (5), Enade Sverige (4), Nix to the Six (3), Nu får det fan vara nog (2), Ny Demokrati (1), vill ha Swexit och återvandring.
SD har varit i allas fokus under EU-valrörelsen p g a TV4:s oseriösa smutskastningskampanj. Detta har alltid resulterat i en röstökning. Men inte i kraftiga förluster.
Antalet ogiltiga Blanka röster på 33 733 var ovanligt högt. Antalet ogiltiga röster totalt blev 42 448, vilket också indikerar valfusk!
.
3. Sossarnas starka ställning berodde i de sista Riksdagsvalen på deras fuskinvandrade nya väljare. Men dessa röstar för det mesta inte i EU-valet. Partiet Nyans fick enbart 1 772 röster. Hur kan det då komma sig att S vuxit? Valfusk så klart!
.
4. Att skitpartierna som L och KD inte åkte ut trots tydliga prognoser om detta bevisar också valfusk.
.
5. Att den positiva Sara Skyttedal (då KD) nu Folklistan (med enbart 2 672 personliga röster, 0,62% = 25 901 röster) mobbades bort till förmån för den moralisk onda sionisten Alice Teodorescu Måwe är naturligtvis en Mossad-operation till förmån för folkmordstaten Israel.
.
6. Att de oseriösa journalisterna på SVT:s valvaka knappast talade om invandringdproblem trots att de flesta i Sverige tycker att de är det mest betungande visar också att de är Mossad-hjärntvättade med magnetiska skalärvågor.
.
7. Sveriges valmyndighet och etablissemanget övade storskalig valfusk redan 2018 bl a genom att Valmyndighetens hemsida bröt ihop under
rösträkningen med helt avvikande fuskresultat som följd. Under Valet 2022 finslipades röstfuskknepen. 2024 blev katastrofen övertydlig!
.
Hittat hos Frihetsnytt:
.
.
.
.
Update 11.06.2024:
Kommentar på SwebbTube:
harley
1 timme sedan
Så sant ! i det här Ankeborg landet har det alltid fuskats var så säker! I och med att dom kör med valhemlighet så man inte kan spåra sin röst att den har blivit registrerad rätt så är det uppenbart att orsaken till det är att man ska kunna rigga valet . I riksdan däremot där är det ingen valhemlighet och det är ju för att man ska ha koll på sina egna att dom är trogna partiets agenda.
.
Tellus
20 timmar sedan
Det stora fusket sker nog i de sista insamlande datorerna.
Siffrorna är jämt så tillrättalagda. Det ska se sannolikt korrekt ut.
Tror det sanna deltagandet var max 30% nu.
.
Update 12.06. från Samnytt:
Gustav och Sara långt från EU-mandat
".... Piratpartiet, som åkte ur EU-parlamentet i valet 2014, fortsätter backa. Det gör även Gustav Kasselstrands Alternativ för Sverige. I EU-valet 2019 fick AfS 0,46 procent av rösterna, och i årets val tappar partiet omkring en tiondels procentenhet och landar runt 0,35 procent."
.
Update 13.06.2024 från Omni:
KD och L under spärren i tunga mätningen – KD får sin sämsta siffra på 30 år
"Liberalerna och Kristdemokraterna hamnar en bra bit under spärren i SCB:s stora partisympatiundersökning. KD får 2,8 procent och L 3,2 procent i mätningen. För KD är det den lägsta noteringen i SCB på 30 år, skriver Expressen.
Sverigedemokraterna, som i söndagens EU-val led sitt första valbakslag i historien, är tredje största parti i mätningen. Partiet får 19,5 procent och avståndet upp till Moderaterna, 0,3 procentenheter, är inom osäkerhetsmarginalen.
Största parti är Socialdemokraterna på 35 procent, en minskning med 3,6 procentenheter jämfört med samma mätning för ett år sedan.
Mätningen är gjord mellan 2 maj och 30 maj, alltså före EU-valdagen. Totalt deltog 9 236 personer i undersökningen."
.
Att Frihetsnytt aldrig ens diskuterar valfusk visar att de är under hård mind control. Att skylla SD:s dåliga EU-valresultat på att de har så många soffliggare är omdömeslöst. Så har deras mycket engagerade väljare aldrig varit. Efter SCB:s nya väljarmätning återstår enbart valfusk som förklaring till SD:s dåliga siffror! Frihetsnytt har trots allt blivit den duktigaste alternativ media kanalen i Sverige.
Ingen av alternativ media diskuterar valfusk vilket är så närliggande efter att resten av Europa har gjort en stark högersväng i EU-valet 2024. Detta är ytterligare ett bevis att de allihopa är under mind control. Att vårt banksystem är kriminell och måste ändras radikalt förtiger de också. Från fri Tesla-energi hör man inget heller ur dessa tandlösa kretsar.
.
Update 17.06.2024 från Omni:
Mätning: SD näst störst – trots bakslag i EU-valet
"Sverigedemokraterna är näst största parti, samtidigt som Socialdemokraterna backar med 2,1 procentenheter. Det visar en ny mätning från SvD/Demoskop.
– Många har ju sett Sverigedemokraternas motgång i EU-valet som ett tecken på att de kanske skulle börja gå tillbaka generellt. Men det här tyder ju inte på det, säger Johan Martinsson, opinionschef på Demoskop, till tidningen.
MP går framåt med nästan en procentenhet jämfört med förra mätningen. Partiets framgång i EU-valet kan vara en av faktorerna bakom ökningen, enligt opinionschefen. Både L och KD befinner sig under riksdagsspärren i mätningen."
.
Update 19.06.2024 från Frihetsnytt:
Opinionschefen: SD inte borta efter EU-valet – tvärtom
.
"Många kritiker till Sverigedemokraterna (SD) och invandringsmotstånd gottade sig åt partiets resultat i EU-valet. Man hävdade att väljarna överger partiet. Nu säger chefen för ett av de tyngsta svenska opinionsinstituten att dessa bedömare är helt fel ute.  .....
Men den opinionsmätning som SvD/Demoskop presenterade gav en helt annan bild. Där visade det sig att SD satt säkert som Sveriges näst största parti, medan Socialdemokraterna och Moderaterna sjönk.  ....
Om SD verkligen hade skrämt bort sina väljare, då borde man inte få så höga siffror (21,3 procent) i Demoskops senaste mätning. Inte nog med att man behåller sina kärnväljare, man verkar även fortfarande dra till sig väljare från andra partier. Detta ser Martinsson som ett tecken på att det finns en efterfrågan på en restriktiv invandringspolitik."
.
.
Se även på WTV:
.
.