Kort historia om förtrycket av Nikola Tesla och Fri Energi

2023-01-31 03:41

Nikola Tesla från Kroatien, världens största uppfinnare genom tiderna

Källa

Clayton Morris från Redacted är en av världens bästa journalister. Han har grävt i förtrycket och hemlighållandet av Fri Teslaenergi sedan 150 år tillbaka för att visa att alla former av dagens energikällor är idiotiska och människoförtryckande, naturligtvis också kärnenergi med dess stora avfallsproblem.

Huvudanledningen till det mördande förtrycket av fri Teslaenergi är inte Anunnaki-Rockefellers penninggirighet utan Reptiloidernas akilleshäl att de själva inte har tillgång åt fri energi därför att de inte är i resonans med GUD utan med djävulen. De måste alltså stjäla den fria energin från oss människor genom att tortera och misshandla oss, den s k loosh-energy, lidandets energi.

Deras enorma sårbarhet ska inte komma till vår kännedom och därför gör de allt att vi inte får vetskap om den gudomliga fria energin. Om en majoritet av homo sapiens bara under en dag skulle må bra på denna fängelseplanet och vara lycklig, då skulle Reptiloiderna dö på en gång. De är helt beroende av energistölden från oss!

 

Se även på WTV:

Bankiren JP Morgan förstörde Teslas forskning som hade stoppat två världskrig och smutsiga fossila bränslen;

Nikola Tesla körde redan en elbil utan batterier på fri energi genom luften, en Pierce-Arrow;

Nytt US-projekt om Tesla-el genom luften med ny Wardenclyffe Tower;

Nikola Tesla fick aldrig Nobelpriset. Nobelkonspiration mot fri energi;

Prof. Konstantin Meyl the New Tesla;

 

 

https://youtu.be/bbUbJetZIRU