Många indikationer på valfusk 2022! Upd 14.9.

2022-09-11 23:00

 

Det stinker valfusk hela vägen, trots att Valmyndighetens rösträkningsdator inte bröt ihop:

1. Många lämnade valköer som var historiskt långa, tålamodet framförallt för äldre svek. Fördröjningen berodde på avskärmdheten när röstsedeln utvaldes. Detta var ett resultat av förra valets valfusk som även OECD och EU-kommissionen hade anmärkt på. Men istället för att skriva alla partier på en valsedels framsida, som i många andra länder, så fick varje parti egna valsedlar bakom gardinen. Detta bäddar för fusk att i smyg plocka bort valsedlarna för obekväma småpartier, t ex Örebropartiet.

2. Valmyndighetens rösträkningsdator hade redan manipulerats 2018. Denna teknik har naturligtvis förfinats under de senaste åren. Detta kan dock inte bevisas i dagsläget men följande talar starkt för det:

3. Sossarna låg nästan från början konstant på 30 % hela kvällen. Normalt är att det varierar några procent upp och ner under rösträkningen. Dessutom har sossarna gjort en så grymt skadlig politik för alla bilister, näringsidkare, elkonsumenter, pensionärer etc. att de naturligtvis tappat väljare trots många nya medborgarskap för fuskande migranter, som dessutom röstade på Nyans i stora skaror.

4. MP ökade. De var redan 2018 under 4% före valfusket. MP är det tydligaste valfuskbeviset då de är det mest dåraktiga partiet, vilket mycket lätt kan fattas.

5. SD borde ha legat runt 25%. De låg redan 2018 på 20% innan datorn bröt ihop.

6. Blocken ligger jämt precis som för fyra år sedan trots den historiskt dåliga politiken, som plundrat allas plånböcker. Många sömntutor vaknar ju först då!

7. Vänsterpartiet borde fått betydligt fler röster. Men Nooshi Dadgostar är obekväm för den djupa staten då hon inte går att fjärrstyra så lätt och dessutom är mot NATO och mycket annat.

8. Antalet "övriga" sjönk ständigt under kvällen för att till slut hamna på bara 1,5%. Detta är föga troligt med hänsyn till det stora missnöjet mot etablissemanget och det extremt stora antalet nya partier, t ex Knapptryckarna, Svenska Rikslagen, MoD, Partiet Frihet, Nyans m fl. Dessutom visade Sifos mätningar den 17.8.22 att övriga låg på 2,5%.

Se även:

Här är rapporterna om fiffel i vallokalerna

---

"Misstänkt systematiskt valfusk har avslöjats i Vimmerby. Ett icke oansenligt antal förkryssade valsedlar har hittats i fler än en vallokal i kommunen.

– Vi ser allvarligt på detta. Jag har aldrig hört talas om det tidigare i Vimmerby, säger valnämndens ordförande Leif Larsson."

eller:

Synskadade fick fel valsedlar – ”Djupt olyckligt”

eller:

SD sprider uppgifter om valfusk i Östersund – kommunen dementerar

https://youtu.be/w57eyd3orRc

Update 14.9.22

eller på Newsvoice:

Valfusket pågår för fullt för att ge Sossarna regeringsmakten

Fria Tider: S verkar ha gynnats av valfusket

Möjligt S-valfusk i Botkyrka

Botkyrka/Valmyndigheten

108 procents valdeltagande när S mer än fördubblar antalet röster

 

"Vi bevittnade flera felaktigheter i valet till kommunfullmäktige i Malmö under söndagen. Flera valsedlar försvann spårlöst från flera vallokaler under dagen för partierna Malmölistan och Medborgerlig Samling Malmö."

Upd 17.9.22

Partiet Nyans överklagar valfusk i Göteborg

Upd 22.9.22

Någon röstade åt svårt demenssjuk man på boende

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.