Bonniers Hanif Bali häxjakt del av Sveriges påverkanskampanj mot Rysslands val

Monday, 19 March 2018 21:51

källa; tajmingen med uthängningen av Hanif Bali och det ryska valet är perfekt

Många har fortfarande inte förstått vilket fel Hanif Bali skulle har begått genom att publicera offentligt UD-material och kritisera samspelet mellan UD och Hela Hälsinglands journalist Patrik Oksanen. Deras syfte var förmodligen att påverka det ryska valet genom smutskastning med ihåliga påståenden utan bevis.

I en tid då censur-Bonnier slår till mot alla dissidenter i Sverige, som Granskning Sverige, Fria Tider, m. fl. (dock inte WTV då de har avslöjat reptospåret) får plötsligt den mycket kritiska Twitter-rösten Hanif Bali (M) het om öronen. Eftersom DN:s anklagelser mot Hanif Bali var obegripliga tog jag mig en titt på gammeljournalisten Patrik Oksanen. Det första som slog mig var att han ser ut som en typisk Väst-agnet, osympatisk, iskall, beslutsam, orädd. Jag har träffat många sådana typer under min M/S Estonia-forskning. Han agerar också som en Väst-agent: han sprider obevisade "sanningar" om Rysslands påverkan av det svenska valet mm. Den klassiska fake-news-typen m.a.o..

Då kom misstanken direkt: drevet mot Hanif Bali är en underrättelseoperation från Väst.

"Säkerhetspolitiska experter med insyn i ärendet säger till DN ..." Säkerhetspolitiska experter är hos fulmedia ett finare ord för källor inom västliga underrättelsetjänster.

"Enligt vad DN erfar finns idag inga bevis för att det skett någon (ryss anm. WTV) avlyssning. Däremot ser man inom UD mycket allvarligt på situationen." Detta är löjligt. UD vet mycket väl att de är jämt föremål för avlyssning, både från Öst och Väst och att e-post är det mest osäkra som finns. DN försöker att koka soppa på en spik.

Den stora skandalen är att UD bjuder ryska dissidenter precis före valet i Ryssland till Sverige och organiserar Ryssland-hatande journalister som Oksanen att få en intervju med dem på UD:s mark.

Även i Tjeckien bjöds ryska dissidenter in strax före det ryska valet för att påverka det. I England ljuger etablissemanget om bevis att Putin skulle ha mördat med kemiska vapen och i USA ljugs det om att Putin skulle ha påverkat valet när det i själva verket var patriotiska kretsar inom USA.

Den tyska historikern Brigitte Queck anser att Väst skjuter ur alla kanoner för att påverka och smutskasta det ryska valet. Där har utlänningar tillåtits som valobservatörer, vilket USA och Tyskland hade vägrat.

Underrättelsetjänster är smarta. De slår ofta flera flugor i en smäll, i det här fallet Rysslands val och Hanif Bali.

Det var väldigt osmart av Hanif Bali att pudla. Detta har säkert många okritiska själar förmått att tro att han gjorde något fel. Men det gjorde han inte bortsett från att han hyllade Patrik Oksanens smutskastningsartikel mot Ryssland, som inte nämner med ett ord att USA gjorde en statskupp i det fredliga Ukraina och att en överväldigande majoritet på Krim ville hellre tillhöra Ryssland än USA-styrda oligarker i Kiew, som störtat landet i ett enormt elände och fattigdom.

Att Moderaterna direkt hoppar på ett drev mot sin bäste man är typiskt. När jag blev obekväm genom att sprida bombbilder på Estonias vrak för 20 år sedan, kom en CIA-agent till mig och erbjöd mig en hög position hos Moderaterna om jag lugnade ner mig. Jag svarade att jag inte ville ha att göra med ett sådant skit-parti.

Detta kommer att kosta er minst 84 000 röster Ulf Kristersson! Så många följare hade Hanif Bali på Twitter som nu är nedsläckt. Även denna regimkritiska röst har tystats i Sverige. Kalkulationen med pudeln gick inte ihop. Idag smutskastade även statsministern Hanif Bali och tidigare försvarsministern, som kallade honom för nyttig idiot, utan det minsta beviset att Ryssland låg bakom hans publicering av UD-skandalen.

Att Hanif Bali inte direkt erkände för DN att han fick den officiella UD-korrespondensen med Oksanen från Nyheter Idags oseriöse Chang Frick är förståeligt, dock taktiskt fel. Det är väl ingen skam att samarbeta med en högerpopulistisk sida? Man skall inte en liten klick fuljournalister låta bestämma opinionen!

Chang Fricks redaktionschef Pelle Zackrisson, fram till mitten av februari 2018 Mittmedia kollega till Patrik Oksanen, kunde inte ge en vettig förklaring varför han beställde UD-handlingarna vid en minst sagt märklig tidpunkt. Och sedan lät bli att publicera dem. Vem kan utesluta att han är en Väst-agent som slussades in hos Nyheter Idag och som deltog i underrättelseoperationen från Väst mot det ryska valet och Hanif Bali?

Hanif Bali har trots sitt mod varit för rädd inför etablissemanget. Han borde helt strunta i dem och gå över till AfS eller till oss: Populisterna. Vi tar gärna emot dissidenter med öppna armar. Vi är varken höger eller vänster utan framme och därför ligger framtiden hos oss!

Liknande på WTV:

Alla som gör Putin ansvarig för giftgasattacken i England är krigshetsare, finns inga bevis!

Enfrågepartiet Alternativ för Sverige (AfS) fick bra start;

 

 

You must be logged in to comment.