Chang Frick från Nyheter Idag mycket oseriös fake news journalist, Egor Putilov bäst på Samnytt

Tuesday, 20 February 2018 22:21

Chang Frick från Nyheter Idag är ett typexempel på kontrollerad opposition. Han fick komma in i rampljuset med ett scoop mot DN och tack vare att fulmedia omnämnde honom förvånansvärd ofta, dock inte alltid positivt. Nyheter Idag ägs av bolaget Publicism NITEK AB som i sin tur ägs av Ilan Sadé, som är född i Israel med en israelisk far.

Ilan Sadé blev inkuppad som ny partiordförande i Medborgerlig Samling som tidigare hette Borgerlig Framtid. Dåvarande styrelse hade ingen rätt att avsätta Anders Königsson, eftersom han var tillsatt av partistämman och inte styrelsen. Så gör de hemliga bakgrundskrafterna alltid. De splittrar för etablissemanget farliga partier och trycker in sina egna nickedockor.

källa; starjournalisten Egor Putilov farlig för den svenska ankdammen

F.d. Avpixlat som nu heter Samhällsnytt har sedan en kortare tid tillbaka en ny stjärnreporter: Egor Putilov. Han är bäst av alla på nyhetssajten, t.o.m. bättre än Mats Dagerlind, som håller en mycket hög journalistisk nivå. Naturligtvis tog det inte lång tid för fulmedia att starta ett drev mot Egor Putilov, som tidigare förlorade sitt jobb i SD:s riksdagskansli efter ful hets från gammelmedia.

Den här gången var det vänsterblaskan Arbetaren som startade mediedrevet mot Putilov med en anonym källa, naturligtvis utan stödbevisning. Fake-News-kanaler som DN och Aftonhoran hängde på. Så långt, så normalt för ankdammen Sverige.

Förvånansvärd är dock att Chang Frick från Nyheter Idag hängde på i drevet, trots att sidan profilerat sig som alternativ. Riktigt omoraliskt blev det genom att han dolde attacken bakom den giriga betalsidan, som knappt någon köper. Då kunde man bara läsa den skandaliserande rubriken mot Egor Putilov men inte resten. Han fick inte heller ett vettigt tillfälle att försvara sig. Dessutom apade Chang Frick bara efter vad Arbetaren hade kokat ihop.

Egor Putilov försvarade sig med vettiga argument och en polisanmälan för förtal. Dagen därpå kom nästa hatsalva från Chang Frick: Egor Putilov blockerar kollega på Samnytt

Igen inget utrymme att försvara sig eller faktakoll. Det visade sig nämligen sedan att Putilov hade blockerat sin kollega på Samnytt av misstag och rättat till felet. M a o storm i ett vattenglas.

Sedan kommer landsförrädaren och tillika försvarsministern Peter Hultqvist (S) med hat och smutskastning mot Egor Putilov i DN. Han stämplar Putilov mellan raderna som rysk spion som Säpo borde ta hand om omgående. Som bevisning räcker att Putilov är invandrare från Ryssland som bytt namn några gånger. Mycket övertygande!

När tiotusentals arabiska unga, krigföra, män stormar in till Sverige utan id-handlingar och med systematisk mörkläggning om sin identitet och bakgrund är Hultqvist och resten av sossegänget knäpp tysta. Att tusentals av dessa identitetsbytande invandrare är IS-terrorister t.o.m. enligt Säpo stör regeringen eller fulmedia tydligen inte. Men ryska invandrare bespottas med hat, trots att de gör mycket nytta för Sverige.

Putin och Ryssland svartmålas dagligen i Sverige då Putin hade modet att kasta ut Rothschild ur Ryssland, som drog ner landet i extrem fattigdom. Efter Putins maktövertagande blev det mycket bättre för de flesta i Ryssland och USA:s och NATO:s planer att ta makten över hela planeten krossades.

Jag hade Nyheter Idag tidigare som bokmärke i min mobil, men de åkte ut för länge sedan p.g.a. att de tog ensidigt parti för Israel i Palestina konflikten.

Läs även:

Chang Frick gav högt betyg till Rysslands demokrati – i direktsändning i rysk propagandakanal

Update 2.3.18: OBS! Detta inslag från WTV har helt tagits bort från Googlesökningen med sökorden Chang Frick; anmärkningsvärt av vilka brottsliga krafter Chang Frick stöds!

 

 

You must be logged in to comment.