SVT:s Uppdrag Granskning skyddar ISIS, Säpo driver med UG

2016-12-03 17:04

Avsnitt 12 och 14 från Uppdrag Gransknings 16. säsong handlar om Daesh/ISIS och dess kopplingar till Sverige. UG kontaktar delar av den Israeliska säkerhetstjänsten i avsnitt 12 utan att konfrontera dem med de talrika bevisen, att Israel kontrollerar ISIS. UG gör bocken till trädgårdsmästaren. Det krävs inte mycket grävartalent att lista ut detta. Ett av många slående bevis är att ISIS aldrig attackerar Israel utan för det mesta andra muslimer. ISIS:s terror i Mellanöstern syftar till att stycka alla grannländer till Israel.

I hela Mellanöstern vet folk att Israel föder terrorn där. Bara vi i Väst hålls dumma av korrupta journalister och politiker!

I slutet av avsnitt 14 får en sympatisk herre från Säpo, Anders Kassman, sprida desinformation, att Säpo gör sitt yttersta för att skydda Sverige från ISIS-terror. Det är möjligt att Kassman har fått kass information av sina chefer och vet inte bättre. Men han borde precis som alla reportrar från UG ha tagit till sig den skrämmande informationen som kollegorna från Kalla Fakta (TV4) med modiga Ulla Danné i spetsen publicerade den 7 juni 2016 under titeln Stockholm - Bagdad:

1. Oktober 2010 attackerade ISIS/al Quaida en katolsk gudstjänst i Bagdad, Irak, tog gisslan och ville att fångna terrorister skulle släppas. Under förhandlingarna ringe gisslantagarna bl. a. till Sverige. Säpo fick numret av den irakiska underrättelsetjänsten som bad om hjälp, men Säpo vägrade, så att 58 människor fick dö och många fler skadas. Misstanken uppkommer att Säpo själv är inblandat i kontrollen över attentatet och det är därför att de hjälper terroristerna genom sin extrema passivitet.

2. En motståndsrörelse av invandrare i Sverige ger Säpo viktig info om ISIS-terrorister med svensk anknytning och Säpo blockerar all kontakt.

3. Den irakiska säkerhetspolisen ger Säpo mycket information, men Säpo vägrar att samarbeta. Irakierna är mycket irriterade över hur Säpo skyddar ISIS.

4. Ett argument som Säpo kommer med under intervjun med TV4:s Ulla Danné är att de måste skydda ISIS-terrorister, att de inte råkar ut för dödsstraff i Irak. Men att dessa vidriga kriminella kanske på så sätt får tillfälle att mörda oskyldiga i Sverige eller Irak är inget som Säpo bryr sig om. Även detta pekar på att Säpo har direkt kontroll över ISIS, som har byggts upp av CIA och Mossad och det är just dessa terrornätverk som även kontrollerar Säpo.

White TV har sedan länge publicerat bevis att Säpo hjälper ISIS och att Säpo kontrolleras av främmande makt. All terrorism är statsterrorism!

Genom att inte gräva i frågan vem som skapade, kontrollerar och finansierar Daesh/ISIS och låta Säpo sprida lögn på bästa sändningstid skyddar UG ISIS.

Om de västliga journalisterna skulle vara modiga och ärliga genom att avslöja att det är våra västliga säkerhetstjänster som kontrollerar ISIS, skulle deras brottslighet faller sönder och samman under en natt.

En annan allvarlig desinformation är att enbart fokusera på de till Sverige återvändande ISIS-terroristerna. Den betydligt större faran är de tusentals redan insmugglade Daesh-terrorister, som kommit till Sverige för första gången under migrationstsunamin och gömt sig här, välutrustade med smartphones och vapen. Här tiger alla ansvariga institutioner i Sverige.

Flera avslöjanden att Säpo och andra underrättelsetjänster gynnar ISIS på White TV:

Invandrar motståndsrörelse vill skydda Sverige från ISIS, Säpo saboterar och hjälper IS, se Kalla Fakta;

Säpo gynnar islamister i smyg;

Hel ISIS-armé redan i Sverige med stöd av Säpo, nya indicier från 2016;

Sveriges fiende Mossad bakom IS;

ISIS kontrollerat av USA och Israel, precis som Al-Quaida;

Israel central roll i häleri med ISIS stulen olja;

Väst ligger bakom IS och kunde stoppa dem vilken sekund som helst;

TV4:s banbrytande inslag Stockholm - Bagdad från Ulla Danné kan ses gratis här:

http://www.tv4play.se/program/kalla-fakta?video_id=3403210

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.