Har skräckfartyget i Varberg levererat vapen till ISIS-armén i Sverige?

2016-01-27 22:42

källa

Skandalerna om det 32 år gamla skräckskeppet Whiskey Trio i Varberg växer. Besättningen behandlas extremt dålig, säkerheten ombord är under all kritik, besättningen har ingen erfarenhet som sjömän enligt den turkiske ägaren Burcin Tunc, som påstår att inte känna till vad lasten innehåller. Men det har kommit fram att lasten består av så mycket sprängmedel, maskingevär och raketer att hela Varberg skulle kunna sprängas i luften, enligt en FOI-expert, som Aftonbladet har talat med. Det är mycket bra att Transportstyrelsen belade det Panama-registrerade fartyget med nyttjandeförbud. Då hinner polisen utreda vapensmuggelmisstankarna.

Följande fakta talar för misstanken att skräckskeppet Whiskey Trio skall leverera vapen till den redan insmugglade ISIS-armén i Sverige.

1. Vi vet från Tyskland att fartyg till olika hamnar har levererat vapen till ISIS-terrorister.

2. Vi vet att Turkiet är kommandocentralen för ISIS/Daesh, där regeringschefen Erdogan är Daesh-ÖB.

3. Vi vet att Turkiet organiserar smugglingen av ISIS-terrorister in till Europa.

4. Vi vet att Turkiet beväpnar ISIS. Den turkiska säkerhetstjänsten har mördat journalisten Serena Shim för att mörklägga detta.

5. Fartyget i Varberg har en turkisk ägare som är allt annat än seriös. Bolaget heter Trio Shipping med säte i Istanbul.

6. Besättningen består av flera turkar.

6. Kaptenen förbjöd en mycket sjuk besättningsman att söka sjukvård i Sverige. Kaptenen har tydligen order att väcka så litet uppmärksamhet som möjligt i Sverige.

7. Fartyget lastade sex till åtta containers med högexplosiva vapen i Sheernes, ett avspärrat militärområde i England.

8. England är känd för att ha levererat vapen till Daesh.

9. Fartyget är fullt med vapentyper (MK36, ammunition, raketer), som gärna används av ISIS-terrorister.

10. Det är stort hemlighetsmakeri om lasten. Transportstyrelsen sade till White TV idag att det är inte känd om fartyget lastade av någonting i Varberg och kunde inte utesluta att så var fallet.

11. Juristerna på Transportstyrelsen har hemligstämplat vilken typ av last som lastades på fartyget i Varberg, för att inte skada det turkiska rederiet. Enligt SVT Halland var det vapen från Bofors, som vägrar att kommentera detta. Whiskey Trio skulle bara ha legat vid kaj i Varberg några timmar för att lasta gods. Allt skulle gå fort för att inte dra uppmärksamhet på sig.

12. Det uppges olika informationer om vapnens slutdestination. Först hette det Mellanöstern och sedan säger ägaren till Arbetet Montenegro.

13. Rederiet och fartyget har engelska namn vilket talar för regi från USA eller England, som ligger bakom ISIS.

14. Hela besättningen är utvald så att de inte ställer obekväma frågor. De och fartyget ger ett typiskt intryck av ett smugglarfartyg med ljusskygg agenda.

15. Ägaren Burcin Tunc säger till Arbetaren: "Jämfört med många andra fartyg som jag känner till och som fraktar vapen och sprängmedel så är mitt fartyg i väldigt bra skick." Han är alltså erfaren i vapenhandeln.

Läs även: MI6 ISIS Rat Line om en svesnk ISIS-terrorist, som blev friad i en engelsk rättegång. för att dölja att England, MI6, hade beväpnat honom. Svesnka säkerhetstjänster hjälpte till med mörkläggningen.

och

 

ISIS Operative: This Is How We Send Jihadis To Europe

BuzzFeed News’ Mike Giglio speaks to an ISIS operative in Turkey about the group’s efforts to smuggle fighters to the West.

 

Se även på White TV:

Nytt inslag om fartygets mål Montenegro: ISIS tränar i Bosnien för Europa attacken

Väst ligger bakom IS och kunde stoppa dem vilken sekund som helst;

Sverige är redan i krig idag, med ISIS, bara att Säpo, Must, MSB och media tiger;

En kort filmsnutt från fartygets insida finns hos AB:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22152590.ab

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.