Assane Ndiaye, Senegal, som kastade sina barn från fönstret är under mind control, Mossad är mördaren

2022-05-02 22:15

Källa: https://samnytt.se/pappa-som-kastade-ut-barn-fran-fonster-lagenheten-ar-hemsokt/

 

Jag, Henning Witte, har bara väntat på uppgifter som indikerar mind control i det hemska fallet där 44-årige Assane Ndiaye från Senegal i november förra året knivskar sina två barn och kastade ut dem från ett fönster i Stockholmsförorten Hässelby. En pojke avled och en flicka fick livshotande skador.

Journalistpacket på gammelmedia har inte redovisat mind control fakta i det här fallet, då de dels har mycket låg moral och dels är själva under mind control. Men nu har den seriöse alternativjournalisten Mattias Albinsson från Samnytt äntligen kommit med fakta som belägger att fadern och kanske även barnen varit utsatta för strålningsvapen från FOI/KI som numera är under Mossad-kontroll. Enkelt uttryckt: mind control.

Familjen varit rädda för strålning, och i synnerhet Assane Ndiaye var övertygad om att onda människor varit ute efter hans familj och att förstöra hans liv.   .....

Bland annat har pappan täckt barnens sängar med aluminiumfolie för att försöka skydda dem från strålningen, skriver Samnytt.

Detta är en klassiker. Folk märker att de är utsatt för strålningsvapen och tror att elektromagnetiska vågor används och då skulle alufolie hjälpa. Vad de inte fått veta är att sedan över 100 år hemlighållna skalärvågor används, Tesla-vågor. De går inte att avskärma.

Då strålningsoffer ofta använder foliehattar, aluhattar, som inte hjälper mot de allt penetrerande skalärvågor, hånas de dessutom av den djupa staten som dårar, som foliehattar, vilket är mycket cyniskt och arrogant.

Ofta hamnar de på hispan trots att de är friska då psykiatrin konspirerar med kontrollanterna av strålningsvapnen så att DSM-katalogens amerikanska författare hittar på nya psykiska sjukdomar som är skräddarsydda för mind-control-offer, så att de lömska strålningsvapen inte upptäcks.

Assane Ndiaye kontaktade sin hyresvärd, socialtjänsten, miljöförvaltningen, sjukvården, polisen och till och med Strålskyddsmyndigheten och berättade om de faror han upplevde hotade familjen.

Dessa instanser är för dumma, fega eller själva under mind control för att kunna hjälpa. Ca 10-15% av homo sapiens går inte att fjärrstyra med mind control och vissa bara litet. Den här fadern tillhör en minoritet som lätt går att fjärrstyra som Anna Lindhs mördare eller Breivik på norska Utøja.

Det är möjligt att demoner också påverkade familjen negativ. Detta händer ofta i Svartafrika och där är folk inte så dumma som här att de inte känner till att demoner finns. Demoner kan också fjärrstyra människor negativ. Vilken teknologi de använder har jag ännu inte lyckats lista ut.

Slutsats:

Fadern är ingen brottsling och inte psykiskt sjuk utan offer för världens värsta vapen.

 

Se även på WTV:

Lyckselepappan inte sjuk i huvudet utan under mind control, cybertorture, då röster i huvudet;

Gärningsmannen bakom mordet på mamma i Strömstad oskyldig då under tankekontroll/mind control;

Morden i Hallonbergen: 21-åring erkänner men skyller på röster i huvudet, kan vara mind control;

Hammarkvinnan oskyldigt dömd då under mind control, mördarna går fria;

Göteborgs hammarkvinna ”styrd utan egen möjlighet att påverka förloppet” = mind control;

Gammelmedia medskyldiga till skolattacken i Trollhättan då de censurerar mind control;

23-åringens rituella mord på Lidingö var under mind control;

47-årige direktören från Bålsta som åtalas för mord på sin nioåriga dotter var under mind control;

19 åringens mord på Ida Johansson, 21, stinker mind control långa vägar;

Jonna Henningsson förmodligen oskyldig, offer för mind control;

Mind Control föreningen EUCACH:s historiska tal på Almedalen;

 

https://youtu.be/ZBsIsLRHCEw