Simon Parkes bekräftar att andar, jinn och demoner finns

2015-01-10 14:51

Simon Parkes sitter i kommunfullmäktige för den engelska staden Whitby, North Yorkshire. Som White TV skrev igår, kommer han från en Illuminatfamilj som arbetar för MI5. Man kan därför säga att han är en modig whistleblower. I den här föreläsningen från september 2014 förklarar han vad andar, skuggor, jinn och demoner är. Detta är ett mycket viktigt upplysningsarbete. Utan vetskap att sådana varelser finns också på jorden kan vi inte förstå hur livet fungerar. Utan kunskap att många av dessa varelser har en enorm dold makt bakom kulisserna, kan vi aldrig befria planeten från ondskan.

källa

Min personliga erfarenhet är att över 90% av alla mycket attraktiva kvinnor är kontrollerade eller helt besatta av jinn eller demoner. De bestämmer vem kvinnan har sex med, vem hon älskar eller plötsligt hatar, att kvinnan plötsligt blir lesbisk, vem hon gifter sig med och med vilka hon får barn. Därför har så många vackra kvinnor så äckliga män. Det är inte männens förtjänst att de har en så fin kvinna utan demonernas. Männen har då ofta såld sin själ till demonen och är beredda att begå brott mot mänskligheten eller har redan gjort det.

Koranen bekräftar att vackra kvinnor ofta är besatta av jinn. Tack vare Koranen är den muslimska världen mera upplyst om demoner än den kristna, trots att bibeln också beskriver demoner på många ställen. Men vem läser bibeln nuförtiden?

Jag har testat homeopatiskt guld för att slå sönder den demoniska kontrollen över kvinnor och det har hjälpt i vissa fall. Jinn-kontrollen använder förmodligen samma fysik som mind control teknologin, nämligen skalärvågor. Att gå till ett medium som är specialiserad på demonutdrivning kan också hjälpa. Den katolska kyrkan använder dock helt fel metoder då hela kyrkan är under demonisk kontroll. Våld är bara mums för demoner!

Bra att Simon Parkes också bekräftar att demoner lever på den negativa hjärnenergin (också skalärvågor) som vi utsänder när vi lider, är rädda, har skuldkänslor eller måste utstå smärta. Varje tortyrsession triggas igång av demoner då de får en energetisk festmåltid genom offrets lidande. Därför torteras det så mycket trots att alla vet att det inte främjar sanningen.

Viktigt är också att Simon Parkes bekräftar att jinn lever mellan den tredje och fjärde dimensionen. Han bekräftar mycket av David Ickes forskning.

På min 32.04 i filmen nedan påpekar Parkes också att dödsängeln från Auschwitz, Mengele, fick fly till USA och tortera barn där under namnet Dr. Green och Dr. Black.

Se även på White TV: Vad är ett spöke? En astral kropp?;

Bra film om ett av världens största svin: Aleister Crowley;

Nya bevis att Auschwitz Mengele fortsatte att tortera i USA efter 1945 som Dr. Green;

Scalar Waves used in Mind Control;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.