Norsk polis och Anders Breivik mind controlled

2012-05-06 20:19

Vaken.se kom nyligen med ett jätteintressant inslag, om att den norska polisen begick minst 27 fel under sina "försök" att rädda offren på Utøya. På min inrådan kompletterades inslaget den 19:e april 2012 med att den norska polisen faktiskt haft en övning på Utøya bara timmar före massakern, med specifik inriktning mot att oskadliggöra en ensam galning som går lös på Utøya och mördar så många människor som möjligt. White TV hade redan den 27:e augusti 2011 ett inslag om denna övning . Så hur i helvete kunde den norska polisen begå så många fel direkt efter en övning med samma ämne? Den enklaste förklaringen är, att delar av den norska polisen är 'mind controlled', fjärrstyrd av en säkerhetstjänst med hjälp av ett litet chip i kroppen. Jag har ingen teknisk bevisning för detta, men den förklaringen ligger närmast, när man känner till, hur enkelt det är nuförtiden att chippa upp en människa och utöva hjärnkontroll.

Att Anders Bering Breivik dirigerades under 'mind control' råder det i dagsläget ingen tvekan om, även om direkt teknisk bevisning saknas. White TV tog upp det direkt efter massmorden den 24: juli 2011. Som White TV rapporterade, påminde Breiviks manifest  mycket om Unabombarens, som också var 'mind controlled'. Att Breivik plagierade Unabombaren har t.o.m. de 'mind controllerade' mainstream-massmedia tagit upp.

Anders Breiviks gödselbomb påminner om Timothy McVeighs av samma typ. Båda var för svaga att åstadkomma så stor förödelse av byggnader, som det sägs och McVeigh var också 'mind controlled', som White TV informerade om. Även i Norge talar mycket för att det utplacerades bomber inne i regeringsbyggnaden.

Vittnesuppgifter finns också för att det fanns flera gärningsmän på Utøya. Även Webster G. Tarpley påpekar detta, samt andra. Den andre massmördaren beskrevs som 1,80 m lång, mörkt hår med nordisk utseende och beväpnat med pistol och bössa.

Den tyske turisten Marcel Gleffe kunde åka mellan fastlandet och Utøya mer än fem gånger och rädda över 30 offer från Utøya, innan den norska polisen behagade att infinna sig kl. 18:25 med över en timmes försening efter larmet kl. 17:24 och trots den nyss avslutade övningen på Utøya ca. två timmar innan.

Marcel Gleffe, räddaren på Utøya (bild från tyska Focus)

2010 skall Breivik ha marscherat med de engelska nynazisterna i English Defence League, som bedöms ha starka band till den engelska inrikes underrättelsetjänsten MI5. MI5 är en av mästarna i 'mind control'.

...
Massaker in Norwegen: Deutscher Camper wird zum Helden - weiter lesen auf FOCUS Online: http://www.focus.de/politik/ausland/terror-in-norwegen/tid-23053/massaker-in-norwegen-deutscher-camper-wird-zum-helden_aid_648910.html

Norska Gladios efterföljare heter SIMAS, Security Incident Management Analysis Systems. Finns det här ett samband varför den norska säkerhetspolisen PST har hamnat i blåsväder, för att de mörklägger 22/7 ? (Se nedanstående video)

På motivsidan för 'mind control' attacken mot Norge skulle finnas, att Norge ville dra ut sig från våldtäkten på Libyen, där bankhuset Rothschild ville få kontroll över centralbanken och avskaffa gulddinaren eller/och att de norska socialdemokraterna ville hjälpa palestinierna mot Rothschildkontrollerade Israel. Bankhuset Rothschild ger Mossad order och Mossad MI5.