Nya bevis att Israel ljuger om Hamas baser under Gazas sjukhus

2023-11-16 04:22

Källa

Redacted har gått till botten med Israels anklagelser mot Hamas' påstådda militära baser under Gazas sjukhus. Och naturligtvis blåljuger Israhell om detta. Hamas har inga baser där och Israel därför inga bevis. De vill dock skapa maximalt lidande, Loosh-energy, för sina överordnade, Reptiloiderna.

Den som följer RT:s nyheter på SwebbTube vet att Israel ständigt ljuger om Hamas och att IDF systematiskt attackerar sjukhus och deras personal i Gaza. Äckliga SVT och DN deltar naturligtvis indirekt i slakten av oskyldiga Palestinier genom att lögnaktigt rapportera om Israels folkrättsbrott i Gaza.

Enligt folkrätten får Israel inte heller attackera sjukhus som de gjort hela tiden, även om Hamas skulle ha sina soldater där! Dessutom är Hamas Israels kontrollerade opposition.

Av RT-nyheterna 16.11.23 nedan framgår att IDF har krypskyttar utanför Al-Shifa sjukhuset som mördar barn och civila som flyr från sjukhusbombningar!

 

Omni:

"Israel tycks inte ha mycket att visa upp efter sin militärräd på Gazas största sjukhus al-Shifa på onsdagen – såvida de inte har mer på lut, skriver Orla Guerin för BBC.

Det videomaterial som IDF hittills släppt visar ett tiotal gamla automatkarbiner, några skottsäkra västar och granater som prydligt lagts ut på en matta, fortsätter hon.

”Det ser inte ut att vara tillräckligt för en ’kommandocentral’, men Israel hävdar att Hamas drev just en sådan i en labyrint under sjukhuset.”

I och med att den desperata situationen på Gazas sjukhus hamnat i fokus skiftar retoriken alltmer i väst, skriver Diana Magnay för Sky News.

I Israels allierade länder måste nu politiker övertyga sina väljare om att de inte står passiva när Israel trotsar internationell humanitär rätt i självförsvarets namn, fortsätter hon."

och

Slut på syrgas och vatten på sjukhuset al-Shifa i Gaza: ”Folk skriker av törst”

och

på ofria Fria Tider:

Israels bevis för att sjukhus var Hamas ledningscentral hånas

och

"Hamastunnlar" var svensk bunker

och

Nordfront:

Israel anklagas för fejkade Hamas-bevis i erövrat sjukhus

och

Global Politics:

Den stora lögnen om ”Israels rätt att försvara sig”!

 

https://youtu.be/gepzrW8E1qE?si=aBrfovHiNNL6K1ri

 

Bojkotta Israel!

 

Se även på WTV:

Israhell fortsätter bomba sjukhus, även för barn! Israel aktiverar sin Hamas för att fortsätta Förintelsen mot Palestina!;

Israels Palestinska barntortyr, regeringen, SwebbTV, Samnytt, Riks, Nyheter Idag, gammelmedia alla medskyldiga;

USA och Israel blockerar Gazas enda gränsövergång till Egypten som vill skicka över 100 lastbilar och ambulanser;

Solklart att Israel mördade över 800 i Al-Ahli sjukhuset, Hamas' fyrverkeriraketer skadar inte mycket, sionisterna ljuger ofta Upd 22.10.;

Israel målmedvetet mördar ambulanspersonal i Gaza för att öka lidandet där, misstankar att Israel överdriver sina offer från Hamas;

Folkrätten tillåter Palestiniernas beväpnade motstånd mot Israel som inte får försvara sig utan måste befria Gaza, Israel värre än Hitler!;

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.