Varför tiger svenska journalister om CNN censuren mot kollegan Amber Lyon?

Wednesday, 10 October 2012 15:23

I Sverige har vi inte fått höra någonting om CNN:s interncensur, mobbning och olaga hot mot stjärnjournalisten och trefaldige Emmy-pris vinnaren Amber Lyon. Hennes noga rechercherade inslag om kvävningen av den arabiska våren i Bahrain med fruktansvärd grymma metoder fick inte sändas, då USA inte ville äventyra sin flottbas där, som är en viktig språngbräda vid Hormuzsundet, för att kunna attackera Iran och därmed dra igång det efterlängtade tredje världskriget.

Ex-CNN:s Amber Lyon borde vara en förebild för fega svenska journalister, som förtigit henne

Att även journalister i Bahrain torterades och mördades på löpande band spelade inter heller någon roll för de höga censurjournalisterna inom CNN. Amber Lyon avslöjar också, att CNN låter sig köpas av skurkstater som Bahrain, Kazachstan eller Georgien för att sända positiva inslag om dem, som är lika långt borta från sanningen som HD domaren Göran Lambertz från Quick-fakta. Hon myntar det nya begreppet infomercials. Sådana köpta journalister kallas för presstitutes.

I den mycket sevärda intervjun med Alex Jones (sänt på Estonias sänkningsdag den 28 sept. 2012) avslöjas också att ingen annan amerikansk president har förföljt så många journalister som Barak Obama. Han är här jämbördig med Vladimir Putin, som lät mörda den obekväma ryska journalisten Anna Politkovskaja på sin födelsedag. Obamas häxjakt på journalister och whistleblowers har lett till att de flesta journalister har blivit ännu fegare och sanningarna i de talrika konspirationerna sopas ännu effektivare under mattan. Att Julian Assange inte vill bli utlämnad till USA via nickedockan Sverige är fullt förståeligt.

Tack vare Internet kan dock alternativa media som www.prisonplanet.comwww.infowar.com eller White TV ta över rollen av de etablerade media. Folk vaknar mer och mer och inser, att de enbart blir matat med lögn och propaganda av sådana "oberoende" mediadrakar som SVT, som numera också kallas för rättsstatens dödgrävare.

 

 

You must be logged in to comment.