Oskyldige Assange riskerar att lämnas ut, då Sverige är utpressningsbar

Monday, 27 August 2012 23:19

Att Julian Assange är oskyldig, hade White TV tidigare rapporterat, genom publiceringen av Anna Ardins för Assange smickrande Twitterinlägg, som hon suddade ut, strax innan hon gick till polisen för att anmäla Assange. Nu kommer brittiska Daily Mail med ett avslöjande foto:

Bilden är tagen den 15 aug 2010 på Glenfiddich restaurangen i Stockholm, där Anna Ardin (suddat) och Assange åt köttbullar med Rickard Falkvinge, Piratpartiets grundare. Om hon verkligen hade blivit våldtagen, hade hon säkert inte så gladeligen ställt upp med sitt sällskap så kort efteråt.

Se även den avslöjande filmen om den fula konspirationen emot Julian Assange på Vaken.se.

Assange och hans rådgivare har helt rätt, att Sverige är en lakej åt USA, vilket medför en hög utlämningsrisk till USA. Det är främst tre ämnen, där USA kan utpressa Sverige att avslöja svenska statens brott:

1. Palmemordet (framförallt polisspåret)

2. Estoniamassmordet (framförallt vapensmugglingen;

OBS! Glöm inte att nuvarande utrikesminister Carl Bildt då var statsminister med det fulla ansvaret för den svenska militärens vapensmuggling på M/S Estonia. Det var också Carl Bildt som startade den intensiva och internationella Estonia-mörkläggningen genom att leda spåret falskeligen på bogvisiret och vatten på bildäck.)

3. Deltagandet i väderkriget med HAARP. EISCAT och LOIS (framförallt den konstgjorda tsunamin jul 2004)

Sverige har fått ett rejält skamfilat ryckte genom deltagandet i Assange-konspirationen. Dags att städa upp i svinstian!

WIKILEAKS, ASSANGE & DEMOCRACY with Jennifer ROBINSON from CaTV on Vimeo.

 

You must be logged in to comment.