Att skapa en ny myndighet om psykologiskt försvar är landsförräderi Stefan Löfvén!

Sunday, 14 January 2018 17:50

Idag meddelade Stefan Löfven på på Folk och försvars rikskonferens "att regeringen ska inrätta en myndighet som har ansvar för det psykologiska försvaret av Sverige. Det är något som försvarsberedningen har föreslagit. Myndigheten kommer dock inte att vara igång före höstens val.

Målet är bland annat att identifiera, motverka och bemöta så kallade påverkanskampanjer". skriver AB (fet genom WTV).

Tidigare hade Sverige den s.k. Styrelsen för psykologiskt försvar, kort kallad psykförsvaret. Den fick dock avskaffas, mycket tack vare att White TV:s Henning Witte hade hängt ut dem i sin bok M/S Estonia sänktes, som kan laddas ner gratis här. I kapitlet om psykförsvaret på sidan 154 avslöjas att samtliga svenska media kontrolleras och censureras av denna halvhemliga styrelse, som var en del av den svenska militära underrättelsetjänsten Must. Det var förklaringen varför de svenska media så systematiskt och välsamordnat hade mörklagt sanningen om Estoniakatastrofen. Min bok kom ut i december 1999 i eget förlag, då alla befintliga var för fega. Ang. Styrelsen för psykologiskt försvar skriver Wikipedia:  "År 2002 övertogs vissa uppgifter av den då organiserade Krisberedskapsmyndigheten. De återstående uppgifterna överfördes 2009 till Myndigheten för samhällsskydd och beredskap."  Idag misstänks denna myndighet, MSB, att mörklägga Estoniafrågan i synnerhet och White TV i allmänhet.

Samtliga White TV:s inslag om Estonia är bortcensurerat under Google/Firefox, se de skandalöst talrika bilderna nedanför filmen som bevis. Inget land har mörklagt Estonia-massmordet så extremt som Sverige. Då MSB har tagit över psykförsvarets uppgifter ligger det nära till hands att misstänka MSB för censuren mot White TV och Henning Witte.

Det största problemet är dock att främmande makt har kapat Must efter Estoniakatastrofen, Mossad är huvudmisstänkt. De flesta hos Must är civila och inga militära längre. Detta är mycket illa, för den militära underrättelsetjänsten hade alltid varit under svensk kontroll, även under andra världskriget. Däremot var den civila motsvarigheten, Säkerhetspolisen, redan sedan tiden från andra världskriget under kontroll av främmande makt, då Gestapo, som starkt bidrog med att låta mörda Jane Horney, som var en agent från den svenska militära underrättelsetjänsten.

Efter andra världskriget tog CIA kommandot över Säpo och sedan tiden för planeringen av Palmemordet hade Mossad kapat åt sig kontrollen över Skräpo.

Därför kommer en ny säkerhetstjänst som Löfven nu vill skapa genom att återuppliva det psykologiska försvaret med automatik att hamna under Mossads kontroll, alltså främmande makt. Vad Löfven gör är alltså landsförräderi, men det är möjligt att han är så obegåvad att han inte fattar det.

källa

Alla länders psykologiska försvar är först och främst riktad mot den egna befolkningen. De delar som börjar vakna upp, som t.ex. Mynttorgsaktivisterna, skall hållas under kontroll och förtryckas. Då även det svenska folket nu långsamt börjar vakna upp ur sin mind control törnrosasömn, räcker de befintliga förtryckarinstrument i form av Säpo, Must och MSB inte längre. Därför skall nya mörka och onda krafter tillföras i form av en ny myndighet som har ansvar för det psykologiska försvaret av Sverige.

Att försvaret i övrigt skall rustats upp är dock mycket bra, ett av många krav från Populisterna.

Det stora hotet är dock inte Ryssland utan den genom kriminell invandringspolitik redan insmugglade ISIS-armén, som kan slå till vilken dag som helst. Mer än 20 000 illegala invandrare har gått under jorden i Sverige. Men där tiger Löfven, då han själv är ansvarig för detta landsförräderi.

Se även på WTV:

Åsiktsregistrering på DN i samarbete med Styrelsen för psykologiskt försvar; (också censurerat)

Gestapo-Säpo hjälpte mörda den svenska C-byrå spionen Jane Horney;

Ny tysk bok om Palmemordet, CIA, Hans Holmér och Arla Gryning pekas ut; (också censurerat)

 

DN:s åsiktsregistrering och Psykförsvaret from Henning Witte on Vimeo.

 

You must be logged in to comment.