Ny tysk bok om Palmemordet, CIA, Hans Holmér och Arla Gryning pekas ut

Sunday, 08 October 2017 00:48

källa; ny tysk bok pekar ut CIA, Hans Holmér och Arla Gryning som Palmemördare

I Tyskland och naturligtvis Sverige mörkläggs en ny tysk bok om Palmemordet med 384 sidor, som pekar ut CIA och den svenska hemliga NATO-Stay-Behind-armén på svensk mark, Arla Gryning, som Palmes mördare. Boken har titeln Im Spinnennetz der Geheimdienste, Warum wurden Olof Palme, Uwe Barschel und William Colby ermordet? Den är skriven av journalisten Patrik Baab och US-politologen Robert E. Harkavy, som tidigare varit rådgivare åt Pentagon. Boken handlar om tre mäktiga personer som kommit i kontakt med USA:s hemliga vapen handel, i synnerhet Iran-Contras affären: Olof Palme, Uwe Barschel och William Colby. Boken kommer med nya bevis att all tre mördades av CIA.

För Sverige är naturligtvis Olof Palme mest intressant. Författarna förfogar över ett mötesprotokoll från Secret Operations Planning Staff, som är ledningsgruppen för NATOS:hemliga Stay Behind arméer, i alla länder bortom järnridån, även de neutrala som Sverige, Finland och Österrike. I Sverige heter denna gren Arla Gryning. Mötesprotokollet är daterat 15 december 1985. De hemliga arméerna rekryterades gärna av modiga män som hade kämpat mot kommunism, som ofta befann sig på högerkanten, ibland även nationalsocialister.

Av Secret Operations Planning Staff:s plan framgår att det var CIA och MI6 som gav order till Palmemordet. Verktyget var Stay Behind / Arla Gryning, som i Sverige är bättre bekant under begreppet polisspåret. Enligt boken skall i detta sammanhang en f.d. hemlig iransk agent ha aktiverats, som hade fått CIA-utbildning. Motivet för Palmemordet enligt honom: NATO befarade att Palme skulle närma sig Sovjet för mycket och ville åstadkomma ett atomvapenfritt Europa.

Boken bekräftar också att det var William Colby som hade byggt upp Arla Gryning I Sverige. Han var ju CIA:s man i den amerikanska ambassaden under 1950-talet. Colby, som senare blev CIA-chef, skall ha haft kontakt med Sverige fram tills han mördades av CIA 1996. En av dessa kontakter var en svensk CIA-agent som samtidigt tjänstgjorde för Arla Gryning och blev den förste spaningsledaren i Palmemordet. Därmed pekas Hans Holmér ut som CIA-agent och Palmemördare. Så lämpligt för CIA att han blev första ansvariga Palmepolisen. Han hade dessutom tidigare varit Säpo-chef, vilket bekräftar att främmande makt hade kontroll över Säpo även efter WW2. Under kriget var det Gestapo.

Boken antyder även att Sverige sedan Colbys tid i Sverige är en hemlig NATO-medlem, alltså inte alls neutralt, som man hycklade om hela tiden. Alla visste det (därför sköt Sovjet den för USA spionerande DC-3:an ner), men naive Svensson skulle inte veta något i Sverige.

Liknande på WTV:

CIA MI6 gav order om Palmemordet via NATO:s Stay-behind Special Operations Planning Staff (SOPS);

Oliver North dagbok: efter Palmemordet vapensmuggling ur Israel via Sverige till Iran fungerar;

NATOS hemliga Stay Behind arm finns även i Sverige: Arla Gryning;

Var Barbrogruppen inblandat i Palmemordet?

Svenska Media ökar Palmemisstanken mot Hans Rausing;

CIA Agent Chip Tatum bekräftar Palmemöte med Oliver North;

Leif GW Persson en av många Palme-mörkläggare;

Sverige hemlig Nato-medlem;

Gestapo-Säpo hjälpte mörda den svenska C-byrå spionen Jane Horney; (inslaget bortcensurerat hos Google, MSB misstänks)

 

Palme mördades av Sydafrikas och USA:s säkerhetstjänster; Enerström oskyldig from Henning Witte on Vimeo.

 

You must be logged in to comment.