USA mördar djur och människor i Venezuela genom svält och väderkrig

Thursday, 04 August 2016 16:49

 

källa;

USA vill ha makten över hela världen, precis som Lenin och Stalin ville. Speciellt länderna på de amerikanska kontinenterna skall vara lydstater åt USA. Venezuela vågade trotsa, ville t.o.m. göra sig oberoende av dollarn.mördade USA den mycket duktige och populäre presidenten Hugo Chavez med mind control vapen. De skickade cancer till hans kropp med magnetiska skalärvågor, i dag en enkel teknologi. Hannes Råstam mördades på samma sätt, där är dock Mossad misstänkt. Därför blev det knäpptyst om honom.

Sedan försökte de ta kontrollen över Venezuela genom en statskupp, en mycket välbeprövat amerikansk metod att förstöra demokratier (senast i Ukraina).

Därefter förhängde USA sanktioner mot Venezuela i mars 2015 och förklarade Venezuela vara en risk för USA:s nationella säkerhet. Vilken fräckhet. Det är precis tvärtom. Hur kan det lilla fredliga landet vara ett hot för något annat land???

En del av nöden i Venezuela orsakas av det låga oljepriset som USA inte ansvarar för i första hand utan deras extremt kriminelle allierad Saudiarabien, som främst försöker att knäcka Ryssland med det.

Men Venezuela lider dessutom sedan flera år av extrem torka och den misstänkts USA ha vållat genom väderkrigföring.

Med andra ord: USA för ett geopolitiskt krig mot Venezuela.

Resultatet blev att många djur i djurparkerna svälter ihjäl och även människor. Det kommer nu alarmerande rapporter att djur från djurparker slaktas samt att hundar, katter och duvor äts upp under den av USA med flit anstiftade svälten.

Läs även:

 

 

Annat om Venezuela på White TV:

Världen saknar den mördade Hugo Chavez;

USA misstänks mördad Hugo Chavez då cancer kan induceras med strålningsvapen;

Hugo Chávez vill ersätta Dollarn med ny valuta: Sucre;

USA förstör demokratier på löpande band inklusive sin egen;

 

You must be logged in to comment.