Egoisten/lögnaren Kasselstrand har sänkt AfS! Roger Richthoff eller Lennart Matikainen bör ta över

Sunday, 18 June 2023 12:41

WTV har tidigt upptäckt att AfS partiledaren Gustav Kasselstrand är en katastrof för partiet. Vi hade inte startat partiet Populisterna februari 2017 om AfS hade startats, vilket borde ha skett redan 2016 efter de sällsynt fördelaktiga omständigheterna i samband med att SD kastade ut sin ungdomsorganisation SDU. Vi Populister väntade hela tiden på att SDU skulle starta ett nytt parti. Eftersom Kasselstrand inte kunde bekväma sig att flytta tillbaka till Sverige väntade han i det sista att starta AfS, bara ett halvår före valet 2018, även det en skandal. Han bor fortfarande i Finland vilket bara det är mycket skadligt för AfS. Bl a därför syns han och AfS alldeles för litet!

Kasselstrands egoism och diktatorbeteende ledde till en enorm valförlust 2022 jämfört med de blyga 0,3% 2018! En procent målet nåddes inte alls 2022. EU-valet 2019 blev också en katastrof.

Sedan lämnade fem tunga AfS namn styrelsen för AfS mars 2023. Men Kasselstrand slår bara ifrån sig med desinformation så att dessa fem nu har fått nog av den penninggirige (tog inte semester utan pengar t ex) AfS-sabotören och lämnat partiet helt:

"Sedan tidigare meddelade fem personer att de hoppar av partiets styrelse. Nu går samma grupp ut och kungör att de lämnar partiet helt."

och mycket viktig intervju:

https://nordfront.se/lognarnas-tempel-intervjuar-afs-profiler-om-deras-avhopp

Nu bör Roger Richthoff eller Lennart Matikainen ta över rodret i AfS!

 

Se även på WTV:

AfS och Kasselstrand bör ta till sig Populisternas bankreform att förstatliga även de digitala pengarna;

Dags att Gustav Kasselstrand lämnar över AfS till Lennart Matikainen;

Kasselstrand dåligt påläst om Estonia, tar inte klockrena bombbevis på allvar;

AfS fick betydligt mindre röster än 2018! Sparka bankslickaren Kasselstrand!;

Skönt att egoisterna Kasselstrand och Sefastsson (AfS) får stryk! Bort med dem ur ledningen annars blir det ännu större valförluster;