Mossad smutskastningskampanj mot Sveriges bästa poliser Linda Staaf och Mats Löfving! Upd 12.12.

Friday, 09 December 2022 09:26

Källa

 

Update 22.4.2023:

Linda Staafs första uttalande efter Löfvings död

 

Linda H. Staaf, NOA, och Mats Löfving gjorde en banbrytande insats för Sverige i början av september 2020 när de gick ut offentligt och myntade varningsbegreppet klankriminalitet! "Mats Löfving sa i Ekots lördagsintervju att det finns ett 40-tal klaner som kommit till Sverige ”enbart med syfte att organisera och systematisera kriminalitet”.

Han sa också att det finns exempel på när klanerna tar sig in i det politiska livet för att påverka styrningen ”till och med av Sverige”."
Detta var tidigare ett tabu-ämne för det kunde skada den heliga invandringspolitiken vars syfte är att förinta Sverige.
.
Naturligtvis kom direkt höga polischefer och fulmedia som ville vattna ur detta invandringskritiska inlägg, som ledde till att klankriminella riksdagsledamöter och kommunrepresentanter kunde oskadliggöras.
Många av dessa höga poliser tillhör Mossad-maffian i Sverige. Vi vet från Estonia-massmordet att Must hade avslöjat under sin undersökning av Palmemordet att Mossad hade kapat åt sig den svenska polisledningen bit för bit i smyg och bildat en stat i staten som för ett dolt krig mot Sverige bakom kulisserna.
.
Jag tänkte då i september 2020 wow, vilken jordskredsförbättring i toppen av den svenska polisledningen! Hur lyckades Löfving och Staaf komma dit förbi Mossad-kontrollen?
.
Sedan den 17 november 2020 smällde de nästa bomb: en vecka före att Anna-fallet (misstänkta pedofila övergrepp) skulle komma upp i Svea hovrätt gick NOA ut via SVT:s Veckans brott (2020-11-17) och informerade om en NOA-utredning att samtliga polisdistrikt i Sverige nonchalerar pedofilanmälningar. För att begränsa skadan och skydda det pedofila nätverket kastade pedomedia direkt fokus på Fredrik Federley (C) och hans pedofile sambo vilket lyckligtvis förstörde Federleys politiska karriär men tog fokus ifrån NOA:s betydligt viktigare avslöjande!
.
Den 26 september 2021 delade Linda Staaf ut nästan smäll mot Mossad-maffian: då blev det knäpptyst i fake-news-media efter polisens mäktigaste organ NOA:s avslöjande att samtliga banker har maffiamedlemmar insmugglade på ledande positioner som tvättar pengar i stor skala utan att bankernas compliance-avdelningar slår larm. Korrupta FI teg naturligtvis.
.
Och nu kom alltså Skräpos (Mossad har total kontroll över Säpo) husblaska, Expressen, med stora "avslöjanden" mot polishjältarna Löfving och Staaf. Men när man tittar närmare så handlar det om fake news!
.
"Expressens granskning visar att det i december 2021 lämnades in en polisanmälan mot Mats Löfving. Anmälaren var polisens nationella säkerhetschef Ari Stenman. Han menade att han, efter samtal med Linda Staaf, ansåg att Löfving kan ha begått flera brott mot henne.
.....
"Stenman gjorde sin polisanmälan 13 december 2021. Två dagar senare, den 15 december, beslutade överåklagare Anders Jakobsson vid särskilda utredningar att inte inleda någon förundersökning."
Detta var korrekt då Ari Stenman bara hade elak het luft att komma med. "Ari Stenman är chef för säkerhetsavdelningen sedan 2019 och ingår i polisens nationella ledningsgrupp. Tidigare har han varit säkerhetschef på regeringskansliet och biträdande säkerhetschef inom Försvarsmakten. Stenman har också under flera år arbetat som verksamhetschef på Säpo och har genomgått utbildning på FBI i USA." skriver Expressen. Misstanken att Ari är en Sayanim är överhängande.
...
Expressen igen: "Källor berättar att Ari Stenman efter mötet kontaktade rikspolischef Anders Thornberg som då ska ha informerat Mats Löfving. Däremot kontaktade rikspolischefen inte Linda Staaf. Det bekräftas av Staaf.
Men polisanmälan säger hon att hon inte kände till.
– Jag visste ingenting om detta tills du (Expressens reporter, anm WTV) kontaktade mig. Jag hade ingen aning om brottsanmälan. Säkerhetschefen frågade mig om jag hade blivit utsatt för något brott av Mats och jag svarade klart och tydligt nej och sen gör han ändå anmälan." Det var alltså ren illvillija av Ari Stenman att dikta ihop en polisanmälan mot Mats Löfving!
...
Expressen: "– I anmälan till Särskilda utredningar påstås också att vi skulle ha varit närstående, vilket är långt ifrån vad det faktiskt har varit. (fet genom WTV) Det står också att de påstådda brotten skulle ha ägt rum från den första januari 2015, vilket jag inte kan tolka på annat sätt än påhittade uppgifter.
Linda Staaf säger att hon nu efteråt har pratat med säkerhetschefen om anmälan.
– Han sa att han hade gjort en annan bedömning huruvida det kunde ha varit fråga om brott.
Staaf säger att hon då ifrågasatte att hon inte fått kännedom om anmälan.
– Han svarade att jag då kunde ha påverkat förundersökningsåtgärderna.
.....
Vilken relation hade du och Mats Löfving när han som chef anställde dig som underrättelsechef?
– Jag och Mats Löfving var inte obekanta med varandra. Jag satt i hans ledningsgrupp för Polismyndigheten i Östergötlands län i flera år. Han visste självklart vem jag var då jag sökte tjänsten på Noa och jag utgår ifrån att jag anställdes för mina kvalifikationer för tjänsten.
.
Linda Staaf säger att hon och Löfving under en period haft ett förhållande.
– Vi utvecklade senare även en privat men ytlig relation när han var min chef vid Noa, men vi har aldrig varit närstående, säger hon." skriver Expressen.
Linda Staaf säger alltså att de aldrig varit närstående, bara hade en ytlig relation. När en kvinna i denna ålder har en sexuell relation med en man så är detta inte ytlig för henne och då är mannen närstående för henne (män ser det ofta annorlunda). Linda säger i TV4 morgon den 12.12.22:
"har det även florerat ett rykte om att Staaf och Löfving ska ha haft ett förhållande. Detta ska enligt flera medier ha varit bakgrunden till hennes chefsanställning. Detta tillbakavisas nu av Staaf: Det finns ingen hemlig relation, jag har varit öppen med att det varit en privat men ytlig relation, fanns aldrig något förhållande. Vi har haft en chef medarbetarrelation, punkt." Hon klagar ochså över att några har begärt ut handlingar om henne under flera års tid vilket hon uppfattade som ett hot.
Expressen gömmer Lindas försvar bakom en betalvägg och med missvisande rubrik i motsats till TV4 för att dölja Expressens lögn om den sexuella relationen som inte fanns.
Expressens reporter Michael Syrén har alltså inga klara belägg för att de haft ett förhållande men sprider fake news ändå. Han borde anmälas för detta därför att alla fulmedia har nu spridit hans fake news. Och även om de hade haft ett sexuellt förhållande så har det inte skadat deras för Sverige mycket positiva polisarbete. Men Mossads makt!
Upd. 17.12.22:
Ari Stenman har betett sig totalt oseriös och fientlig mot Linda Staaf. Därför är hans uppgifter opålitliga! Och att Expressen är opålitlig vet vi sedan länge.
.
Linda Staaf har universitetsexamen i juridik och ekonomi och jobbat i nio år hos polisen, bl a som ekobrottsutredare, innan hon fick NOA-jobbet. F d Rikspolischefen Dan Eliasson hade bara en i juridik och ingen poliserfarenhet alls!  Men där tilläts inte kritik för han hade plockats av Mossad-vasaller.
"Enligt Linda Staaf själv är hon utsatt för en konspiration av "ett fåtal personer" som hon inte vill namnge." skriver ofria Fria Tider.
.
De flesta redaktionerna är under Mossad-mind-control. Därför har nu alla dragit igång hetsjakten mot de få polishjältar som inte är under Mossad-kontroll. Riktigt skandalöst är Samnytts beteende. De är med all rätt mycket invandringskritiska, då borde de hylla Staaf och Löfving! Men Samnytt och SD är tyvärr under hård sionistisk kontroll!
.
Och nu på kvällen den 9 december 2022 rider Samnytt sig ännu djupare in i Mossad-träsket:
.
Mattias Albinsson sprider fake news genom tyckandet att dåvarande spaningsledare efter Anna Lindh mordet, Leif Jennekvist, som också sökte till NOA, borde ha fått jobbet istället för Linda Staaf, eftersom han hade "framgångsrikt" löst Anna Lindh mordet. Vilket hån mot Anna Lindhs familj och rättvisan! Det var ju Mossad som hade mördad Anna Lindh genom att med mind control fjärrstyra Mijailo Mijailovic och dessutom koppla in en yrkesmördare!
.
Och naturligtvis smutskastar Mossad-drängen Leif GW Persson gladeligen åt samma håll trots att han vet bättre, då han är en av Sveriges mest begåvade män.
.
Se även på WTV:
.
F d Rikspolischefen Dan Eliasson var helt utan polismeriter. Men det störde ingen på fulmedia: Vi och polisen kräks över kräket Dan Eliasson, polischefen måste avgå enligt SD:s och andras krav;
 

You must be logged in to comment.