NOA: polisen rutinmässigt bortprioriterar eller felaktigt lägger ner fall av sexualbrott mot barn

Thursday, 19 November 2020 10:07

https://www.nordfront.se/polisrapport-sexualbrott-mot-barn-bortprioriteras.smr

"I en rapport från Polisens Nationella operativa avdelning (NOA), framgår det att polisen rutinmässigt bortprioriterar eller felaktigt lägger ner fall av sexualbrott mot barn.

Bland annat visar rapporten att många fall av barnpornografibrott har lagts ner med motiveringen att det inte brutit mot lagen. I flera fall har också polisen struntat i att göra husrannsakan hos de misstänkta pedofilerna, eftersom man gjort bedömningen att man inte kunde säkra ”omfattande bevismaterial”.

I rapporten riktas hård kritik mot polisens hanterande av den här typen av brott. I praktiken kan det leda till att sexualbrott mot barn avkriminaliseras helt, anser NOA.

Runt om i landet finns 1000 pågående utredningar gällande sexualbrott mot barn, varav 200 ärenden anses vara prioriterade. Det innebär alltså enligt polisen att 200 gärningsmän aktivt letar efter barn att utsätta eller har egna barn.

Enligt rapporten har polisen heller inte gjort något arbete för att förebygga den här typen av brott. De har heller inte letat efter högprioriterade personer." rapporterar Nordfront.

Detta är resultatet av att Mossad kapade den svenska polisledningen under andra halvan av 1980-talet. De som styr Mossad är pedofila satanister.

En teori om M/S Estonias förlisning är att Must ville eliminera alla de extremt kriminella polischefer i Sverige för att befria landet från främmande makt. Men planen förråddes, poliserna byttes ut mot civilanställda, Must kapades också av Mossad och extremt många svenskar fick dö efter 1994 p g a polisens brottsliga verksamhet t ex med att låta knarket flöda fritt i Sverige eller låta ISIS- terrorister och andra kriminella invandrare härja ostörd i landet.

Varför är de andra alternativmedia så tyst om det här? Av samma själv som gör att de förtiger det misstänkt pedofila Anna-fallet? Kontrolleras de av samma pedofila strukturer?

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/hemlig-polisrapport-massiva-brister-i-hanteringen-av-sexbrott-mot-barn

https://samnytt.se/begick-grova-sexbrott-mot-minderarig-slipper-betala-skadestand-efter-skuldsanering/

 

You must be logged in to comment.