SVT pudlar efter konspiratorisk attack mot Jimmie Åkesson (SD) Update

Wednesday, 27 August 2014 16:19

Igår var det partiledardebatt på SVT med Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson. SVT konfronterade honom med att sprida felaktiga uppgifter om kostnaderna för en bättre a-kassa. Visserligen kunde Jimmie inte nämna några siffror alls, men de SD uppgav var inte felaktiga, utan SVT:s.

Idag kunde SD visa att deras beräkningar kom direkt från riksdagens utredningstjänst (Rut), som alltjämt bekräftar att deras siffror är korrekta. SVT:s hemliga källa på regeringskansliet har förmodligen med flit räknat fel. De beräknade av allt att döma 100 dagar med det högre beloppet än vad som var korrekt. SVT:s källa kan laddas ner här, då ser man att de utelämnade dagarna 101 till 200.

källa Avpixlat

Avpixlat gick nyligen ut med vem den hemliga källan är: "Av en bild där mejlet till Mats Knutson på SVT med den alternativa beräkningen fotograferats av framgår det att avsändaren är finansminister Anders Borgs (M) pressekreterare Caroline Karlsson. Så mycket för “opolitiska tjänstemän”.

SVT tvingades i morse göra en pudel på Twitter:

källa: http://avpixlat.info/2014/08/27/sverigedemokraterna-ratar-ut-fragetecknen-kring-svts-siffertrixande/

Update kl. 20:27: I Rapport 2014-08-27 19:30 fortsätter SVT att vilseleda Svenska Folket. De ger intrycket att SD själv har räknat och inte Rut. Enbart med en mycket kort text och bild hänvisas till Rut. SVT borde även en representant för Rut ha kommit till tals, inte enbart SD:s opposition inom moderaterna, socialdemokraterna och facket. En tittare som inte är insatt förstår inte att Rut har räknat och dessutom idag bekräftat att de räknat rätt. De är ju den enda neutrala källan. Att 100 dagar fattas i SVT:s källa tematiseras inte heller.

Avpixlat har visat sig vara en pålitlig informationskälla, som dock är väldigt ensidig i sitt informationsutbud. Det märks att de är lika sioniststyrda som själva SD. Det är sorgligt att det enda partiet som förtjänar en röst i valet 2014, SD, är också stenhårt kontrollerat av etablissemanget.

Ändå har alla de som älskar Sverige inget annat val än att rösta på SD i år, då de andra partierna är helt utan inflytande eller främjar den kriminella invandringspolitiken. Varför är den kriminell och varför säger inte SD att den är det?

1) Över 93 % av de nya invandrarna slänger sina ID handlingar för att bryta mot Sveriges och EU:s lag. De skulle nämligen ha ansökt om uppehållstillstånd i det EU land de kom först till, vilket för det mesta inte är Sverige. Genom att vi inte vet vem som kommer in i landet, kan många kriminella slinka med. Bl. a. därför ligger Sverige nästhögst i våldtäktsstatistiken i världen, med 36 000 anmälda våldtäkter bara 2013. De flesta utomhusvåldtäkter begås av invandrare från MENA-länder. De fega feministerna tiger om det.

2) Sverige har gett över en miljard kronor till IS, Al-Nusra, Al-Quaida och andra yrkeskriminella som är orsaken till att så många måste fly från Syrien och Irak. Sverige är alltså medskyldig till deras vidriga brott. Sverige gör dessutom inget för att förhindra svenskar att mörda för IS. Sverige stöder Mossad och CIA som byggt upp IS. Därför kan Reinfeldt inte tänka sig att ta bort medborgarskapet från svenska IS terrorister.

3) Invandringspolitiken har ingen majoritet i svenska folket utan påtvingas med mind control teknologin, med hjärnkontroll. Detta är åtminstone misshandel.

De tre största problem och hot i dagens Sverige är:

1) Det kriminella banksystemet (pyramidspel av värsta sorten)

2) Mind control

3) Invandringspolitiken

Bortsett från några få småpartier som aldrig har en chans att komma in i den nya Riksdagen 2014 så har inget parti anti-bankregler eller anti-tankekontrollregler i sina program. Bland de etablerade partierna med inflytande är det enbart SD som vill begränsa den kriminella invandringspolitiken.

Därför bör alla som älskar Sverige rösta på SD!

 

SD 2014

 

Se även på White TV: Danmarks Radio24syv retar gallfeber på svenska Sovjetrepubliken Absurdistan;

Feminister för fega att kritisera invandringspolitiken;

Att den misstänkte Ljungsbro 33-åringen kommer från Kongo är en viktig journalistisk nyhet!;

Expressen främjar den kriminella invandringspolitiken med olagliga metoder;

Våldtäkter i Sverige kan enbart minskas när tankekontroll och okontrollerad invandring stoppas;

Tyskland tvångsinkvarterar invandrare mot fastighetsägarnas vilja;

Ingrid Carlqvist har gjort stor succé i Tyskland;

På 1950-talet var Sverige inte svårt sjuk som idag;

Sverige bör dra lärdomar från sin glanstid: 1950-talet;

 

You must be logged in to comment.