Att den misstänkte Ljungsbro 33-åringen kommer från Kongo är en viktig journalistisk nyhet!

Tuesday, 05 November 2013 18:54

Tack till Fria Tider att ni har modet att informera era läsare att den misstänkte 33-åringen, som utpekas för det fruktansvärda dubbelmordet i Ljungsbro den 2 nov 2013, kommer från Kongo. Det är en extra skandal att gammelmedia hemlighåller detta faktum i en slags omvänd rasism.

källa: http://www.friatider.se/doudou-ahoka-till-pojkarna-jag-kanner-att-jag-maste-doda-en-av-er

Det är också bra att Fria Tider visar en bild på 33-åringen som heter Doudou Ahoka. Då kan allmänheten skydda sig bättre mot honom, när han snart släpps fri igen ur den svenska rättsrötan. Visst skall han anses oskyldig innan han är dömd, men han har redan ett gediget brottsregister på sig, som visar att det var ansvarslöst av det svenska rättsväsendet att låta honom gå fri i Sverige.

Varför är det då viktigt att vi får veta att 33-åringen kommer från Kongo? Därför att vi då kan bilda oss en mer realistisk uppfattning om Sveriges invandringspolitik. Vi kan t.ex. ställa den berättigade frågan varför inte alla invandrare som är kriminella utvisas per automatik? Danmark lär ha börjat med det.

Vi kan ställa oss den berättigade frågan varför de flesta invandrare tillåts förstöra alla handlingar om sin identitet när de får uppehållstillstånd i Sverige? (Se närmare Invandring och mörkläggning av Arnstberg & Sandelin, 2:a upplagan sid 113 ff) Hur kan Migrationsverket då kunna kontrollera om Sverige tar in en kriminell invandrare?

Vi kan ställa oss frågan varför det inte har några konsekvenser för invandrare att ljuga för Migrationsverket? På så sätt blockerar oärliga invandrare för de verkligt behövande. (sid 114 ff i boken ovan)

Vi kan ställa oss frågan varför Migrationsverket hela tiden tvingas att bryta mot sina egna regler och utlänningslagen för att skada Sverige?

White TV kräver att

1. journalister straffas som rapporterar oärligt om invandrarproblem;

2. samtliga invandrare som begått brott som medför mer än minst böter i straffskalan blir automatiskt utvisade (med undantag av enklare skattebrott då samtliga svenskar har brytit någon gång mot en skatteregel i skattediktaturen Sverige);

3. Att ingen papperslös får uppehållstillstånd i Sverige;

4. Att Migrationsverket inte längre tvingas att bryta mot sina egna, Sveriges och EU:s regler.

White TV:s Henning Witte, som själv är invandrare, kommer att rösta på Sverigedemokraterna i nästa val, trots att han inte gillar detta parti, då det är sioniststyrt och i stort sett enbart ett enfrågeparti. Men vi måste markera mot det kriminella etablissemanget att vi inte längre tolererar den vansinnigaste invandringspolitiken i hela världen. Meningen med Sveriges invandringspolitik är att förstöra Sverige. Värst har det blivit under allians-regeringen som just i invandrarfrågor slutit en djävulsk pakt med galningarna från miljöpartiet. (Se närmare Invandring och mörkläggning av Arnstberg & Sandelin, 2:a upplagan sid 257 ff och 272 ff)

Det har blivit inne att rösta på Sverigedemokraterna trots att man inte gillar dem! Man gör det i protest och brist på bättre partier med inflytande. Utan den ansvarslösa och latent kriminella svenska invandringspolitiken samt dess mörkläggning genom gammelmedia hade dubbelmordet i Ljungsbro inte skett! Så enkelt är matematiken!

Se även på White TV: Ingrid Carlqvist har gjort stor succé i Tyskland;

 

You must be logged in to comment.