SVT Debatt desinformerar om Syrien och gör sig medskyldig till brotten där

Friday, 10 May 2013 20:04

SVT-Debatts nya programledare Kristina Hedberg är inte alls lika duktig som de två som ledde programmen tidigare.Tydligen kastas skickliga medarbetare ut, när de kommer för nära SVT:s interna censur.

Den 9 maj 2013 hade SVT-Debatt en diskussion angående EU:s krav, om att beväpna den syriska "oppositionen". Redan användandet av ordet opposition visar att debatten är vinklad. Som White TV tidigare kunnat redogöra för, så är den äkta syriska oppositionen fredlig och vill inte ha vapen. De som felaktigt betecknas som opposition i Syrien och som EU vill befria från vapenembargot, är yrkeskriminella. Dessa är ofta utsläppta ur fängelser, enbart för att härja i Syrien. I syfte att störta regimen, finansieras dessa legosoldater med pengar från USA, England, Frankrike, Saudiarabien och Quatar. Anledningen är att Syrien står i vägen för israeliska och amerikanska intressen. Ordvalet opposition och inbördeskrig, innebär därför ett redan i förväg ensidigt ställningstagande för den västfinansierade statsterrorism, som också gör den som tar ställning indirekt skyldig, till de mord, tortyr, våldtäkter och övriga hemskheter som nu sker i Syrien.

Utan väst-medias draghjälp, så skulle dessa brott stoppats för länge sedan och vi hade fått fred i Mellanöstern. Presshororna är betydligt farligare än vanliga prostituerade.

Källa:http://www.dailymail.co.uk/news/article-2320223/UN-accuses-Syrian-rebels-carrying-sarin-gas-attacks-blamed-Assads-troops.html?ito=feeds-newsxml Giftgas offer i Syrien; SVT är medskyldig

I SVT-Debatt gavs ingen information om att "oppositionen" består av yrkesbrottslingar, att de redan får pengar och en stor mängd vapen från USA, Saudiarabien och europeiska länder. Till och med FN erkänner att det var dessa yrkeskriminella gäng, som nyttjade giftgaset sarin mot civilbefolkningen. Det behövs dock ingen FN-utredning för att lista ut detta. Assadregimen skulle aldrig uppträda så dumt, att Israel/USA skulle bjudas på sitt länge efterlängtade motiv för ett anfall mot landet.

Men detta visar att den syriska "oppositionen" redan har tillgång till kemisk krigföring, dessa den vidrigaste form av vapen. Kommer EU, i syfte att slicka Israel/USA:s r...r, att med SVT:s hjälp lyckas häva förbudet mot kemiska vapen?

Att SVT-Debatt valde Rima Haro (S), som kontrahent till den oseriöse och krigshetsande EU-parlamentarikern Olle Schmidt (FP), bekräftar SVT:s systematiska lögner om Syrien. Rima Haro är ett typiskt exemplar på kontrollerad opposition. Hon stretar visserligen emot vad gäller officiella vapenleveranser från EU, men förtiger att rebellerna redan har kemiska vapen och att de rekryteras från kriminella gäng utanför Syrien.

Att bjuda in syriska kommitén men inte Syriensolidaritet, eller andra som står på Syriens och inte USA:s sida, strider mot regeln om SVT:s opartiskhet. Vem blir först att anmäla SVT för granskningsnämnden?

SVT-Debatts debatt var enbart en pseudodebatt.

Se filmen nedan om det verkliga läget i Syrien. Även för mig var nytt, att Israel och USA (med pedofilen Kissinger i spetsen) har sedan 60-talet bedrivit politiken, att splittra alla länder runt omkring Israel, för att de inte skall vara ett hot längre. Därför stödjer USA kurderna i Syrien och Irak, men förråder samma folk i Turkiet (och tidigare under Saddam Husseins tid även i Irak).

Besök även på Vaken.se och se: Bekräftat: USAs CIA beväpnar terroristerna i Syrien

och: Iraks utrikesminister beskyller Al-Qaida för att ligga bakom upproret mot Syriens president

samt White TV:s: Efter Västs massakrer i Syrien skall nu fejkade spelas in; Turkisk parlamentsledamot anklagar USA/CIA for terrorattacker i Syrien; Västvärlden misstänks ligga bakom massakrerna i Syrien; BBC ljög om Syriens skuld i Hula, den äkta syriska oppositionen använder inte våld, Syriens kemiska vapenhot ren lögn, Bevis att USA, England och Saudi Arabien ligger bakom syriska massakrer (Hula), Syriensolidaritet synar SVT:s systematiska Syrien lögner, Ordvalet inbördeskrig i Syrien ger stöd åt de superbrottsliga inkräktarna;

Mordvideon är inget för barn! Källa: http://www.liveleak.com/view?i=8c5_1341520088

Den här människoslaktvideon inte heller! Klicka här.

 

You must be logged in to comment.