GRATTIS Vaken.se till 10-årsdagen!

Saturday, 12 July 2014 13:30

källa

Vaken.se är Sveriges äldsta Internetportal med verkligen alternativ information, som systematiskt censureras bort i gammelmedia. Grundaren Mikael Cromsjö tog för 10 år sedan ett historiskt initiativ! Det var på tiden, då Sverige är extremt hårt censurerat på alla fronter. Sänkningen av M/S Estonia lämpar sig utmärkt för svensk censurforskning. Man behöver bara jämföra med den estniska, finska eller tyska rapporteringen om Sveriges största katastrof i modern tid, där nästa 600 svenskar miste livet för 20 år sedan. Då upptäcker man fort hur förljugen de svenska massmedia är. Vaken har även där bidragit aktivt att sanningen sprids. Tack för det.

När White TV startade för 3,5 år sedan fick de mycket bra draghjälp av vaken.se Sedan dess har Vaken även kraftfullt stött spridningen av den Vita Skolan i Nationalekonomi och grundaren Henning Wittes juridiska kamp mot SEB. Tack för det också!

Om 10 hår har även de dummaste i Sverige begripit att gammelmedia ljuger och blivit värdelösa. Se bara hur många journalister redan fått sparken. De planerade måndagsmötena kommer att bidra till det. Då kommer vaken.se , newsvoice.se , whitetv.se och kanske också blueshift.se vara de ledande nyhets- och informationskanaler i Sverige tillsammans med Nya Tider på printfronten.

Portaler som avpixlat.info eller friatider.se räknas dock inte till alternativa media, då de enbart fokuserar på invandringsproblematiken. Det är visserligen bra att knäcka den censuren, men det räcker inte! De rapporterar aldrig om alternativ medicin, chemtrails, genmanipulerat mat, bankernas brottsliga penningsystem eller mind control / tankekontroll / hjärnkontroll. Detta visar att de är ofria. De hänger på mind-control-kroken.

En sak på interncensur även hos vaken.se är dock påfallande. När White TV startade mars 2011 tog Vaken upp många viktiga inslag därifrån, bl. a. Henning Wittes banbrytande intervju med targeted individual Robert Naesland. Titeln hos Vaken var Mind Control i Sverige, på White TV HJÄRNKONTROLL. Inslaget blev mycket populär på båda kanaler och hade långt över 20 000 tittare.

År 2013 kom 10-årsdagen av mordet på modiga Anna Lindh, Sveriges framtidshopp. Kort innan krävde Robert Neasland att White TV skulle ta bort intervjun. Den skulle vara urusel trots de fina tittarsiffrorna. White TV vägrade. Då blev Robert mycket aggressiv och hotade bl.a. att anmäla Henning Witte till advokatsamfundet. Witte struntade i alla hot om trakasserier och inslaget är kvar. Kontakten till Robert inte. Men vaken.se vek sig och tog bort det, med reservation för nästa stycket. De som fjärrstyr Robert ville inte att den delen i intervjun som rör Anna Lindh skulle visas något mer. Där instämmer Robert nämligen i Henning Wittes åsikt, att Anna Lindhs mördare var fjärrstyrd av Mossad genom mind control.

När White TV nu sökte igen via mobiltelefonen efter inslaget Mind Control i Sverige så var det kvar. Tydligen är det inte synbart i alla sökmotorer som det skall vara.

Sedan april 2011 har Vaken nästan aldrig tagit in något mer om mind control eller kritik mot Mossad, som kontrollerar denna lömska teknologi. Detta visar tydligt att många av dem som gör Vaken har allvarliga problem med mind control. Själv märker man ingenting, så lömskt är teknologin efter mer än 60 år. Offret är också programmerat så att svara på misstanken: jag är inte drabbad, utan att ens ha påbörjat en undersökning om det.

White TV:s present till 10-årsdagen är därför rådet att testa homeopatiskt guld, aurum metallicum, som hittills har hjälpt ca. 80% av de som testade, att bli mycket friare i hjärnan. Detta är inget medicinskt, utan ett tekniskt råd om frekvensskydd mot skalärvågor. Henning Witte och många andra tar dagligen sin portion aurum metallicum, på morgonen och kvällen, se närmare filmen nedan:

Guld skyddar mot mind control / tankekontroll

 

You must be logged in to comment.