Upprop till måndagsmöten runtom i Sverige!

Monday, 02 June 2014 23:58

I den östtyska kommunistdiktaturen DDR organiserade kyrkan och dissidenter de berömda måndagsmöten i Leipzig, som var början till slutet av diktaturen med murens fall som följd. Denna gräsrotstradition har nu återinförts i Tyskland, med tyngdpunkt i huvudstaden Berlin men även många andra städer. Hårdast kritik får de ljugande gammelmedia och banksystemet.

Mainstream media har fått så mycket eld under baken av dessa måndagsmöten, att de blivit tvungna att reagera. Naturligtvis med sina vanliga verktyg: lögn och inte sanningen. Men i alla fall!

källa

Vi bör introducera sådana måndagsmöten i Sverige också, precis som de fanns i Stockholm i början på 1990-talet: för befrielsen av de baltiska länderna mot den grymma Sovjet-ockupationen. Jag var med på Norrmalmstorg 1990-1991.

Jag, Henning Witte, från White TV kan ta mig an rollen att samordna nya måndagsmöten i Sverige. Intressenter och eldsjälar som vill hjälpa till i organisationen av måndagsmöten mot gammelmedia och bankdiktaturen är välkomna att höra av sig till

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Update 6.6.2014: trots att hundratals läst inslaget har ännu ingen hört av sig. Kanske någon filtrerar min e-post. Här min postadress för säkerhets skull: Henning Witte, Box 29, 610 14 Rejmyre

 

You must be logged in to comment.