SvD spelar pedofiler och kriminella från Socialtjänsten i händerna

Sunday, 09 May 2021 09:49

Utgångspunkt för SvD är denna online diskussion med Sacha Stone från dagarna runt den15 februari 2021:

https://youtu.be/rnbd8HuAsAs

https://youtu.be/xG44kEs_q3I

Här är del 1 av Svenska Dagbladets hatartikel mot Sacha Stone och svenska offer för kriminella element inom Socialtjänsten och domarkåren:

svd 7.5.21.pdf

Med denna artikel sällar sig Jani Pirttisalo Sallinen och Magnus Hjalmarsson Neideman till den omoraliska journalistiska bottensatsen i Sverige, som inte har någon empati för barn eller föräldrar. De deltar i den psykiska tortyren som oskyldiga föräldrar och barn utsätts för dagligen av den svenska barnavårdsmaffian. De refererar naturligtvis inte till Ove Svidéns bok Lönsam kommunal människohandel.

Jani Sallinen förtiger källan till Sacha Stones video så att läsarna inte riskerar att bli övertygad av de argument och fakta som framförs där.

Att världen styrs av en hemlig djävulsdyrkande pedofilsekt som kidnappar barn är ett faktum som idag lätt kan konstateras när man gör sig besväret att studera de talrika källor som nu finns för det sedan ca 25 år tillbaka. Tidigare var detta inte så lätt. Men som vanligt har SvD naturligtvis inte satt sig in i denna forskning. Det är bättre för "karriären" och de feta lönerna och prispengarna att ansluta sig och skydda pedofilmaffian. Så mycket har journalisterna lärt sig i alla fall.

Det är missvisande att påstå att Qanon-rörelsens budskap sprids av Sacha Stone. Han predikar precis som David Icke och White TV att jorden kontrolleras av demoner och drakoreptiler från den nedre fjärde dimensionen som måste, för att kunna överleva, stjäla fri looshenergi från människor när de lider. En biprodukt av barnens lidande är adrenokrom, som WTV var först med att rapportera om i Sverige.

Eftersom Qanon är en FBI-psyop (därför fokuserar SvD så mycket på Q) har Stone inte ett intresse att sprida deras budskap som helhet. Stora delar stämmer dock, annars skulle Q inte fått så många följare. Satanisterna som styr FBI är inte dumma.

Qanon-rörelsen är bara ökänd för de negativa då den avslöjar mycket av deras brott, dock inte det viktigaste: Reptiloiderna och demoner.

I den av SvD kritiserade videon finns inga fördomar mot judar. Typiskt att svenska bottenjournalister måste brunsmeta när de är utan argument! Ett sådant beteende skadar judarna!

Att SvD citerar Andreas Önnerfors är också mycket oseriöst. Önnerfors har publicerat många lögn om Covid-19 inom ramen för MSB där det gamla ljugargänget från Styrelsen för Psykologiskt försvar har gömt sig efter att jag avslöjade dem i min bok M/S Estonia sänktes. Önnerfors nämner inte "konspirationsteorin" om effektiva läkemedel mot Corona, för att ingen ska komma på idén att skydda sig. Kvacksalvaren Önnerfors gör sig medskyldig till allt Coronalidande och bör åtalas!

Pappan som fick fly till Polen har det kortaste bidraget i Stone videon men citeras oproportionerligt långt av SvD för att undvika de andra offrens obehagliga sanningar. Sharon McLoglins (hon på soffan med hästsvans hade gärna sett sitt namn tryckt i SvD) extrema förtryck av Soc, domstolar och polis förtigs naturligtvis av SvD.

Sedan har journalispacket från SvD kontaktat ex polisen Conny Anderssons uppdragsgivare inom polisen och försvaret för att förstöra Connys inkomstkällor. Vad har det med videons nödrop om kidnappade barn att göra? Hur lågt kan man sjunka? Conny gör ett mycket professionellt jobb som spårare.

Vilken kriminell tidning SvD är ha jag själv fått erfara genom Björn Hygstedts förolämpningsartiklar emot mitt Estonia-arbete februari 1999, se länken till min Estonia-bok ovan. Nu efter Discoverys film om två nya Estonia-hål förstår allt fler att jag hade rätt med påståendet att M/S Estonia sänktes.

Se även på WTV

Pedofiler och satanister styr tvångsomhändertagande av barn med olagliga medel;

Pedofilring styr LVU-barnomhändertagande enligt Ove Svidén;

Inspektionen för vård och omsorg IVO hjälper pedofiler;

Mossadkontrollerad polis och socialtjänsten i Uppsala och Östermalm hjälper pedofiler;

Stoppa tvångsomhändertagande av barn, Kristianstad soc gynnar pedofiler+dråp;

Ring inte socialtjänsten! De samarbetar ofta med pedofiler + splittrar syskon;

Förbjud tvångsomhändertagande av barn. Socialtjänst och psykiatri primitiva i Sverige;

Förbjud tvångsomhändertagande av barn! Missbruks av pedofilnätverk och oseriösa läkare och soc;

https://youtu.be/Q0Pwf0vAPto

 

You must be logged in to comment.