Adrenochrome utvinns av till döds torterade barn = över en miljon försvinner varje år

Saturday, 19 January 2019 00:00

Adrenochrome uppstår vid oxidering av adrenalin. Den är en slags beroendeframkallande drog, som ger betydligt starkare kickar än kokain och starkt euforiska upplevelser. Dessutom förlängs livet genom intag av Adrenochrome. Lögn-Wikipedia tiger naturligtvis om detta.

källa

Den utvinns mestadels av barn, som utsätts för extremt grym tortyr och när den är som värst mördas barnet och adrenochrome utvinns av deras blod. Detta sker ofta i samband med satanistiska ritualer hos den hemliga överklassen, som vissa kallar för Illuminati, en hemlig orden som fortfarande finns.

Enligt en väl informerad tysk källa har de ultrarikas sug efter drogen adrenochrome blivit så stor att det också produceras i hemliga små fabriker, dit barn smugglas och mördas under de mest plågsamma förhållanden. En liten flaska adrenochrome ska enligt uppgift betinga 150 000 USD. Drogen säljs inte bara på rikemansfester (typ Rothschild) utan även på Darknet.

Förmodligen hänger de över 60 000 förseglade åtal, sealed indictments, i USA, som initierats av president Trump, to dry the swamp, ihop med dessa pedofila kriminella element, som torterar och mördar kidnappade barn.

1999 försvann i USA  797 500 barn. Sedan slutade myndigheterna räkna, då de är under pedofilernas kontroll. Räknad över hela världen försvinner årligen mer än 1 miljon barn. Ingen håller koll på de exakta siffrorna, tyvärr.

Var baranarovet igår i Göteborg en del av att försörja pedofiler med adrenochrome? Föräldrar: lämna aldrig era barn obevakad! Folkförrädarregimen S MP C L (V) kommer att försämra säkerhetsläget i Sverige dramatiskt.

Annat om Pedofil-USA på WTV:

Trumps kidnappning av migrationsbarn hjälper pedofiler + satanister som styr USA;

#Pizzagate, Vatikanen, Opus Dei och White House hänger ihop;

Sparka Carl-Henrik Heldin! Satanisten Maria Abramovic har inget på Nobelfesten att göra;

 

försämra säkerhetsläget i Sverige