US GB och F-terrorister attackerade Syrien + Ryssland, fulmedia ljuger, alternativa inte

Saturday, 14 April 2018 07:20

källa; Ryssland skyddar sig med osynlig skalärvågsskärm

Aldrig har skillnaden mellan lögn hos gammelmedia och balanserad rapportering hos delar av alternativ-media blivit så synlig som de sista dagarna ang. läget i Syrien. WTV var först ut med i Sverige att avslöja gasattacken i Douma, en stadsdel av Syriens huvudstad Damaskus, som fake news. Men jinge.se har sammanlagt sett rapporterat betydligt bättre om läget i Syrien än WTV.

USA, England och Frankrike, som attackerade Syrien med missiler i morse (9pm US-ET fredagen den 13 april 2018) är precis de länder som skapade Al-Qaida och ISIS (tillsammans med Israel, som redan attackerade Syrien för några dagar sedan) och alla giftgasattacker i Syrien. Just dessa stater är världens största terroristorganisationer. De struntar jämt i folkrätten samt moralen och gammelmedia applåderar.

Fulmedia har tydligen glömt fake news stormen innan USA, England och Frankrike gick in i Irak 2003 för att mörda Saddam Hussein, som hade dristat sig att sälja sin olja i Euro istället för petrodollarn. Irak hade inga massförstörelsevapen, lika litet som Syrien har kemiska vapen. Tyskland deltog inte i den folkrättsvidriga terroristattacken mot Irak 2003.

Idag deltog Tyskland inte heller, som för övrigt folkrättsligt sett fortfarande är ockuperat av USA, England och Frankrike sedan vapenstilleståndet den 9 maj 1945. Dessa länder vägrar fortfarande att ge Tyskland ett fredsavtal. Ryssland gjorde det redan 1990. Dessa länder vill krig och inte fred!

Väst-terroristerna USA, GB och Frankrike har i natt även attackerat Ryssland genom att rikta missiler mot de ryska militärbaserna i Syrien samt att förolämpa president Putin. Tack vare den överlägsna ryska skalärvågsteknologin kunde terroristmissilerna inte gå igenom en osynlig skyddsmur som Ryssland hade byggt omkring sina militärbaser i Syrien.

Gammelmedia förtiger att det är tack vare Ryssland att ISIS och de andra fruktansvärda islamisterna besegrades. USA ljuger när de påstår att det var dem som tog bort ISIS. Tvärt om, de gav stöd till sina skapelser hela tiden.

Avslöjande är också att FN:s anti kemvapen organ OPCW skulle ha anlänt till Syrien idag för att undersöka den påstådda kemgasattacken i Douma. Missilerna från US-terroristerna sätter stopp för det. Väst vill inte att deras fake news avslöjas.

Nattens US-ledda terroristattack mot Syrien och Ryssland visar igen extremt tydligt hur gammelmedia sprider fake news jämt och alternativmedia är ärligare. Fake news är att Assad-regeringen skulle använt och ha kemiska vapen. Även alla tidigare anklagelser har varit fake news som det visade sig sedan, men detta kunde man bara läsa hos alternativmedia som WTV, jinge eller Fria Sidor.

Läs även:

White House Says It Will Fake "Chemical Weapon Attack" In Syria

Andra sanningar om Syrien på WTV:

USA visste att Syrien inte använt kemiska vapen den 7.4.17;

NATO officerare från USA, England, Tyskland och Israel fångade i Aleppo, använde kemiska vapen;

Hillary Clinton godkände Sarin-gas leveransen från Libyen till syriska rebeller enligt Seymour Hersh;

Pulitzer Prize journalist Seymour Hersh anklagar USA för lögn om Syriens giftgas skuld;

Stort TACK Vladimir Putin att ni vågar städa upp amerikansk och israelisk terrorism i Mellanöstern;

Putins Ryssland har ett mäktigt hemligt vapen mot USA:s aggressioner;

1 milj syrier tillbaka då Ryssland blockerar fiendens kommunikation;

Galaktiskt ställföreträdarkrig i Syrien;

 

 

You must be logged in to comment.