Galaktiskt ställföreträdarkrig i Syrien

Sunday, 25 October 2015 17:40

Nedan följer en översättning från http://2012portal.blogspot.se/2015/10/proxy-galactic-war-in-syria.html utan de talrika källhänvisningarna. Det som står i parantes () är anmärkningar från White TV:

White TV har tyvärr inte kompetensen fullt ut att kunna bedöma om innehållet är korrekt, men intuitionen indikerar att det mesta stämmer.

Tack till KF för tipset. Informationen spreds även på tyska alternativa media.

"Proxy Galactic War in Syria

Oskadliggörandet av Chimera gruppen fortsätter. Officiellt kan just nu inte sägas så mycket om det.

Å andra sidan har utrensningen bland Drako- och Reptil-lakejer nu blivit ganska intensivt och nått redan medvetandet bland flertalet i befolkningen.

Det är viktigt i sammanhanget att förstå att khazarerna i verkligheten är Drakos som kom till planeten jorden under den senare Atlantisperioden genom portalen (öppning på jorden till en annan dimension som förkortar rymdresor till sekunder, anm. White TV) i Kaukasus och sedan fortsatte att reinkarnera i mänskliga kroppar. Kaukasusportalen var också den största inkörsporten för Reptilernas förslavade krigarklass som kom till jorden i mänskliga kroppar under Atlantisperioden och senare under den neolitiska perioden genom Kurganinvasionen.

Och under khazarinvasionen under 300-talet:

Plejader (folk från 7-stjärnhopen plejaderna) och allierade raser har alltid hjälpt jordens befolkning i deras frihetskamp mot Chimera/Drako/Reptilernas förtryck. Slaviska människor, speciellt ryssarna, var vanligtvis rätt så öppna för ledning och support från Plejaderna.

Rus från Kiev under den militära ledningen av Sviatoslav från Kiev har förstört khazarriket runt året 965.

Detta blev början till många osämjor mellan khazarer och ryssar. Sedan dess har khazarerna varit utan sitt hemland och portalen.

Plejaderna och deras allierade raser (enligt Simon Parkes även de stora nordiska) stödjer nu Putin i hans mission att befria Syrien från IS-legoknektarna. Dessa tillhör faktiskt den reptiloida krigarklassen som kom till jorden för tusentals år sedan genom Kaukasusportalen och har sedan dess reinkarnerat i mänskliga kroppar.

Många plejadiska gisslan har nyligen blivit befriade i Syrien genom ryska Spetsnaz agenter, som då bara trodde att de befriade vanliga mänskliga krigsfångar från syriska fängelser. De högsta inom GRU (ryska militära underrättelsetjänsten) är dock medvetna om det extraterrestriska inslaget i Syrienkonflikten.

Chimerarna vill återta Kaukasusportalen och detta är den ockulta grunden varför tjetjenska styrkor är involverat i Syrienkriget.

Låt mig bara säga att Tjetjeniens huvudstad Groznyj är en av de stora negativa virvlarna i jordens energifält (Curry- och Hartmannlinjer som sprider fri energi i jordens kropp) som behöver mycket helande och som står i förbindelse med Odessa i Ukraina (där nazisterna från Kievjuntan brände nästan 100 människor till döds den 1 och 2 maj 2014 på Illuminaternas högtidsdag), en annan negativ virvel där khazarerna har sin högborg.

Situationen i Syrien är en geopolitisk vändpunkt för befrielsen av hela planeten. Den iranska militären uppvisar stolt sina underjordiska militär baser, medan å andra sidan de saudiska khazarerna flyr för sina liv.

Långt ifrån gammelmedias uppmärksamhet börjar massorna resa sig i Europa för sin frihetskamp. Nära två miljoner för ett oberoende Katalonien, en kvarts miljon mot TPP i Tyskland (han eller hon menar TTIP), hundratusentals mot besparingarna i Belgien.

På finansfronten har den östra alliansen sjösatt CIPS, ett internationellt betalsystem som alternativ till SWIFT och USA har tvingats till att acceptera den kinesiska valutan Yuan i valutakorgen SDR (Special Drawing Rights inom IMF).

Det finns redan positiva sprickor i det befintliga finansiella slavsystem.

I takt med att de galaktiska krigen kommer till ett slut med en slutgiltig seger för ljusets krafter, mjuka avslöjanden är inte så mjuka längre.

När slutsegern nalkas, kommer några på tanken att fly:

De har dock ingenstans att gå till.

Seger för ljuset!"

Läs även på Alex Jones' Prison Planet:

Superyacht Getaway Subs And Luxury Bomb Shelters: The Elite Are The Most Paranoid Preppers Of All

Annat om reptiler på White TV:

Sterwart Swerdlow om mind control, Montauk och drako reptiler;

Simon Parkes avslöjar de riktigt stora lögnerna;

Simon Parkes on the Alien Perspective;

Mycket modig och upplysande föreläsning om Illuminaterna från Simon Parkes;

DN:s Niklas Orrenius publicerar farligt trams;

 

You must be logged in to comment.