Om Sverige hade följt migrationslagarna hade det funnits plats för nya flyktingar

Monday, 07 September 2015 19:42

Från Arnstberg och Sandelins forskning vet vi att Sverige systematiskt bryter mot EU:s och Sveriges lagar om migration. Inom EU finns klara regler att flyktingar skall ansöka om asyl i det EU-land de först kommer till. För att kringgå detta kastar mer än 90% av migranterna sina id-handlingar när de kommer till Sverige. Därför vet vi inte vilka som kommit, vi vet inte då heller vilka skäl de har och om dessa skäl väger lika tungt som de krigsflyktingarna från Syrien och Irak just nu har, därför att IS/ISIS har förstört deras hem. Vi vet inte heller hur många IS-terrorister som smugglats eller smugglas in i Sverige.

Om Sverige hade krävt legitimation innan främmande får stanna, hade betydligt mindre fått vara här. Om Sverige systematiskt skulle utvisa kriminella invandrare skulle vi ha betydligt mindre våldtäkter och mer plats för de som behöver fristad just nu.

Sverige orkar inte med fler flyktingar just nu!

Det sociala skyddsnätet är redan så extremt urholkat, att folk dör massvis på sjukhus eller kommer inte ens dit, då resurserna gått till den påtvingade massinvandringen. Folk har inte råd med tandläkaren längre men papperslösa illegala invandrare får gratis tandvård helt och hållet, vilket tydligen var huvudskälet varför lilla Aylans familj ville komma till Sverige från en redan säker plats i Turkiet.

Sverige toppar våldtäktsstatistiken p.g.a. alla illegala invandrare.

Den svenska skolan blivit så dålig som konsekvens av massinvandringen att folk flyttar utomlands för att ge sina barn en vettig skolutbildning.

Rättsväsendet och polisen har för litet resurser p.g.a. invandringen. Landet drunknar i kriminalitet, den här sommaren var ett tydligt exempel på det med extremt många mord och annan brottslighet.

Det finns inga bostäder till migranter längre i Sverige. Unga tvingas bo kvar hos sina föräldrar och studenter till tält, då bostäder sugits upp av Migrationsverket.

Sverige bör kasta ut alla som fuskat sig till ett uppehållstillstånd och alla invandrare som blivit dömda till fängelsestraff. Det finns ingen anledning att inflationera bort ett permanent uppehållstillstånd. Då skulle det finnas plats för dem som just nu är i skriande behov av hjälp, som orsakades av en politik från Väst, främst USA, påhejat av köpta journalister.

källa

Skillnaden mellan den offentliggjorda opinionen i Sverige och den äkta opinionen bland folket har blivit extremt stor denna sommar. Därför frodar invandringskritiska medier som Avpixlat, ofria Fria Tider eller Dispatch International med modiga Ingrid Carlqvist. Men politikerna och presstitutes tar inte hänsyn till det utan fortsätter att gräva sina egna gravar. Snart blir sionistkontrollerade SD starkaste partiet i landet, i brist på bättre alternativ.

Sverige har ingen skyldighet gentemot illegala migranter men mot sina egna medborgare! Och Sverige är skyldig att inte stödja USA:s och Västs destruktiva politik i Mellanöstern och Afrika!

Sverige kan inte ta emot alla som är i nöd på denna planet! Gränsdragningen måste diskuteras!

 

You must be logged in to comment.