Stoppa ACE Arctic Challenge Exercise 2015 NU !

Monday, 25 May 2015 21:09

Idag drog NATO (Nort Atlantic Terror Organization) igång världens största flygövning Arctic Challenge Exercise (ACE) 2015 över norra Skandinavien, mest över Norrland. Trots tidigare protester och namninsamlingar har eländet inte kunnat stoppas.

http://www.stoppaace.se/kartasapmi.jpgkälla: http://www.stoppaace.se/varfor-gor-vi-det-har

Organisationen Stoppa ACE med språkröret Sanna Sunnerfalk http://arbetet.se/wp-content/uploads/2015/03/sunnerfalk-sanna.jpg(källa) genomförde idag den 25 maj 2015 kl. 18.00 på Medborgarplatsen i Stockholm igen en manifestation mot att Arctic Challenge Exercise startade i Sverige.

Delegationer från samerna deltog och var mycket upprörda. En NATO-kramare hade konstaterat att man övar på ett område där inga människor bor. Ursprungsbefolkningen räknas tydligen inte hos NATO.

Det var dock förvånande att enbart ett 90-tal deltog i demonstrationen idag. Hur lågt har Sverige sjunkit jämfört med 60- och 70-talet! Då hade världens största NATO-övning på svensk mark samlat så mycket folk, att hela Medborgarplatsen hade fyllts och sjudit. Vi skall inte glömma att ACE förmodligen också övar att kasta atombomber på Sverige eller Finland.

Vänsterpolitiker hade flockats, i synnerhet sossar och vänsterpartister. Idag kom enbart en politiker, en från Vänsterpartiet. Vart har Miljöpartiet tagit vägen???

Journalister hade flockats. Idag kom enbart White TV och därefter med kraftig försening SVT, för att sedan efter en alldeles för kort stund försvinna igen. Naturligtvis censurerades materialet bort hos SVT och inget sändes om manifestationen.Vilken skam för Sveriges politiker och journalister!

Vad har hänt som gör att hela svenska folket och dess politiska och mediala företrädare ligger i träda?

Det finns bara en förklaring: MIND CONTROL!

För 40 till 50 år sedan var mind control teknologin inte så utvecklat som idag. Man lyckades styra enskilda individer med hjälp av en brottsling på andra sidan fjärrstyrningspulpeten, men idag kan datorer påverka stora människogrupper, t.o.m. hela länder eller planeten.

Trots att Sverige är en hemlig NATO-medlem skall landet distansera sig från denna djävulska pakt och bli neutralt på riktigt. Första steget är att rusta upp det svenska försvaret och stödja den svenska försvarsindustrin på bekostnad av den förstörande och onkontrollerade massinvandringen. Sedan skall en militär allians bildas med de andra nordiska länderna för att så småningom mynna i ett gemensamt europeiskt försvar värt namnet. Bort från världens största skurkstat USA!

Här är länken till uppropet: Stoppa ACE Arctic Challenge Exercise

NATO info på White TV: Sverige hemlig Nato-medlem;

Nya bevis: NATO + deras Stay Behind tentakler är ett terroristnätverk;

NATOS hemliga Stay Behind arm finns även i Sverige: Arla Gryning;

IMF, Världsbanken, USA, NATO och EU slaktade Jugoslavien;

Ingen bryr sig längre om Libyen och NATO:s brott mot mänskligheten där;

Stoppa ACE Arctic Challenge Exercise 2015 NU ! from Henning Witte on Vimeo.

 

You must be logged in to comment.