Odemokraten Stefan Löfven fick sitt välförtjänta straff; SD gynnas mest av nyval

Wednesday, 03 December 2014 17:18

För Stefan Löfven har det under hösten enbart funnits en vettig demokratisk lösning- att sätta sig med SD vid förhandlingsbordet. De blev inte av en slump Sveriges tredje största parti trots alla vidriga påhopp av demokratins dödgrävare Expressen och hela det andra odemokratiska etablissemanget. SD har helt rätt när de uttalar att det finns en tyst majoritet av svenska folket som vill minska invandringen. En majoritet, som inte bara är tyst utan dessutom även skrämd med olagliga metoder.

Kolla in masken på bilden!

Stefan Löfven har genom sin kalla hand mot SD visat att han inte är demokrat. Därför åkte han på ett historiskt nederlag i Riksdagen idag. Det är helt rätt åt honom. Han fick det straff han förtjänade. Karmalagen slog till direkt.

Löfven har tydligen svårt att inse att han är huvudansvarig för regeringskrisen. Därför pekar han konsekvent ut andra syndabockar. Det här fortsatta gnället och krigandet med SD stärker enbart partiet samtidigt som det försvagar Löfvens egna led.

Det var i alla fall demokratiskt vettigt att planera för nyval, vilket både S och SD kommer att vinna på det. S kommer att ta ännu fler röster från desperata moderatväljare, som har ett parti utan huvud. Det kvinnliga huvud som just nu sticker ut näsan är både osympatiskt och utan karisma. Löfven framstår därför som det minst dåliga alternativet för många M-väljare.

SD gynnas mest av nyval. Många moderata väljare kommer av nyssnämnda skäl rösta på SD istället på S, vilket många andra redan gjorde tidigare. Det jäser nämligen hos de moderata gräsrötterna ang. invandringspolitiken. Något helt naturligt då den berör samtliga viktiga politiska frågor.

Under tiden fram till den 22 mars 2015, då det extra valet skall hållas, kommer allt fler invånare i Sverige att drabbas av den kriminella invandringspolitiken, inte minst invandrare själva, och då främst kvinnor. Fler kommer att dö eller skadas på sjukhus och äldreboende, fler kommer att dö eller skadas av ökat invandringskriminalitet, fler kvinnor kommer att våldtas av invandrare från Mena-länder, o.s.v..

Genom en lysande eftervalskampanj under hösten har SD kommit att framstå som Sveriges enda opposition och därmed, trots all smutskastning, redan efter denna korta period sedan valet blivit mera "rumsrent", så att fler väljare vågar rösta som de känner för. Rädslan och faran att bli utpekat som rasist har minskat markant och talrika valanalyser efter förra valet pekar på många proteströster.

Vi får hoppas att Jimmie Åkesson kommer tillbaks helt utvilad efter jullovet. Förhoppningsvis laddad med extra mycket karisma i jämförelse med resten av de uttröttade partiledarna.

Många väljare kommer att fråga sig, hur de kan rösta fram mer stabilitet i svensk politik. Då kommer förmodligen några av småpartierna att slås ut, som tidigare kvinnosvikaren FI.

Jonas Sjöstedt nämnde ikväll mycket riktigt, att MP inte har levererat i klimatfrågor. Detta kommer att straffas av väljarna. Det är klart att en majoritet ville bli av med Alliansen och istället ha mer vänsterpolitik. Det fick de inte med Löfvens ständiga panik till mitten.

Därför kommer många FI väljare lägga sin röst på V, för att ge rösten ett inflytande. Även många besvikna MP anhängare kommer att svänga över till V.

Förmodligen kommer SD att få 20% av rösterna, Alliansen kommer att tappa KD helt och M blir ännu svagare, vilket stärker S och V så att de blir starkare än dagens siffror för vänsterblocket. MP åker förmodligen ut.

Men: SD kommer att ha en förstärkt vågmästarroll och då är Löfven tillbaka på ruta 1. Han har då inget annat val än att respektera den tysta majoritetens vilja att minska invandringen eller så blir han rökt som partiledare. Mer än två chanser får han inte.

Det är också möjligt att en krasch av världsekonomin inträffar före den 22 mars 2015. Då skulle V också gynnas, då de har den bästa ekonomiska politiken med ett försvar av kontanterna, krav på högre kapitaltäckning för bankerna samt införandet av Glass-Steagall-Act, d.v.s. en delning av investmentbanker från vanliga banker.

Intressant är även grannländernas reaktioner. Danska och norska kommentarer på SVT:s Agenda ikväll: Sverige, välkommen i den invandringskritiska klubben! I Danmark ville man också frysa ut invandringskritiska partier i början, men idag är de etablerade och tongivande.

Sverige har en odemokratisk tradition. Den som minns de borgerliga valsegrarna på 70 och 80-talen, kanske kommer ihåg att Gösta Bohman fick inte bli regeringschef, trots att Moderaterna blev det starkaste partiet. Han var ju någonting så suspekt som en Moderat. Vem vet, det går kanske fortare än många trott och plötsligt så har vi en SD-politiker som statsminister i Sverige.

 

Se även på White TV: Fy, FI förråder flickor!

Demokratins dödgrävare Expressen huvudansvarig för terrorbomben mot SD-politiker;

Våldtäkter i Sverige kan enbart minskas när tankekontroll och okontrollerad invandring stoppas;

Feminister för fega att kritisera invandringspolitiken;

Det mest ödesdigra valet någonsin: Sverige under svåraste attack!;

Invandringspolitiken förstör Sverige - och det är meningen;

Expressen främjar den kriminella invandringspolitiken med olagliga metoder;

Invandrardiktaturen Sverige stödjer Israels rasism genom att ta in afrikaner;

Behandlingen av SD bevisar att Sverige är en skendemokrati;

 

 

You must be logged in to comment.