Demokratins dödgrävare Expressen huvudansvarig för terrorbomben mot SD-politiker

Wednesday, 18 December 2013 15:29

Förra veckan hängde Expressen ut SD-politikern Anders Dahlberg med namn, bild och adress för sina åsikter. Igår kväll, 17 dec 2013, slängdes en sprängladdning genom brevlådan in i Dahlbergs hus, då han var hemma med sin familj. Som tur var skadades ingen, enbart ingångsdörren. Då Dahlberg enbart var engagerat i kyrkopolitiken och totalt okänd för den breda allmänheten innan han uthängdes av Expressen, finns det inga som helst tvivel, att bombdådet mot honom är orsakat av Expressens Stasi-metoder. Expressen är således huvudansvarig för denna terroristattack.

Hade dådet riktat sig mot någon från ett annat riksdagsparti hade det blivit ett ramaskri i Sverige. Våld mot SD-politiker vållar inte många ekon i dubbelmoralens land Sverige, vilket medför "att nästan varannan sverigedemokratisk politiker hade utsatts för våld, hot eller trakasserier under 2011." skriver AB.

Attacken är att klassas som terroristdåd, då det riktar sig mot en politiker och det tredje största riksdagspartiet. Hur många som har skadats eller hur stor bomben var spelar ingen roll. Det är våldsprincipen i den politiska debatten som gör det hela till terrorism.

Då våldet rikar sig mot SD kommer statsminister Reinfeldt förmodligen inte att hålla ett tal emot det, som han gjorde efter terrordådet i Stockholm den 11 december 2010, se filmen nedan.

källa: Fria Tider

Fria Tider har gjort en utmärkt kartläggning av vänsterterrorismen i Sverige, som gör affärer med Expressen. De köpte det kriminella åsiktsregistret från Researchgruppen för att kunna hänga ut SD-politiker och andra som inte delar Expressens åsikter. Bakom Researchgruppen står en dömd våldsbrottsling, Martin Fredriksson, som är deras bombspecialist. Hans anonyma ("1915") åsikt om våld: ”Men... Våld är ju kul”

Även Mathias Wåg och Carl Tullgren är kriminellt belastade extremister bakom Researchgruppen, skriver Fria Tider.

Hade de varit muslimer eller nazister hade många kallat dem terrorister, men med sin vänsterbakgrund är de rumsrena i Sverige, oberoende hur många gånger och för vad de har blivit dömda. Inga bekymmer för Expressen att stödja dem finansiellt. Bonnierkoncernen har gått för långt!

Att hänga ut folk för andra, lagliga, åsikter efter betalning för olagliga åsiktsregister från kriminellt belastade våldsverkare med det väntade och kanske önskade resultatet, att en politiker och hans familj utsätts för en terrorattack, är inget annat än att aktivt underminera demokratin. Därför är Expressen demokratins dödgrävare i Sverige och bör inte bara bojkottas utan även förbjudas.

Se även på White TV: Researchgruppen, Sveriges Stasi, en fara för rättssäkerheten;

Expressen främjar den kriminella invandringspolitiken med olagliga metoder;

 

You must be logged in to comment.