Blodtransfusioner mycket farligare än vad man trodde

Monday, 01 December 2014 19:55

Under sista tiden kommer allt mer information till dagsljuset, att blodtransfusioner kan vara mycket farliga. Ingen myndighet har någonsin krävt att blodtransfusioners hälsoeffekter skall testas som annan medicin, innan den får användas hos människor. Allt fler läkare slår nu larm om de okända farorna med även små mängder av blodtransfusioner. I den här diskussionen bortses ifrån de kända risker med Hiv-smittat blod och liknande. Dessa risker är läkarna väl medvetna om och jämförelsevis små jämfört med dem som oinfekterat blod medför.

källa

Ingen läkare har tidigare tänkt på att även blod innehåller främmande DNA och att kroppen reagerar frånstötande mot det precis som mot ett nytt organ, ett hjärta eller en lever t. ex. Där vet man att immunförsvaret stretar emot och det vidtas motåtgärder. Men en vanlig blodtransfusion har alltid ansetts som ofarlig, trots att blodet flödar mycket trögare genom ådrorna efter en transfusion.

Tyvärr gör kroppen även motstånd vid en blodtransfusion vilket medför betydligt ökade dödsrisker och sådana för långvariga hälsoproblem. En vaken läkare avväger därför alltid riskerna med fördelarna före en blodtransfusion. Han ökar intresset att återvinna patientens blod för att minska behovet av främmande.

De läkare som var intelligenta nog att inse sammanhanget mellan patientens försämring och blodtransfusionen har naturligtvis motarbetats av etablerade läkare, som vanligt, när en förbättring upptäcks. Dessutom har blodtransfusions alarmisterna den stora lobbyn av blodförsäljare emot sig.

I Sverige har diskussionen tydligen inte riktigt kommit igång, vilket föga förvånar, då Sverige hänger efter på många medicinska områden, som homeopati och annan frekvensmedicin, för att inte tala om cancervården.

http://www.orebroll.se/Files-sv/USO/Kliniker_enheter/Laboratoriemedicin/Transf/Regiondagarna%202010/%C3%84r%20blodtransfusioner%20farliga.pdf

För dem som kan tyska länkas här till en mycket omskakande dokumentär från ARD om blodtransfusioner:

http://www.ardmediathek.de/tv/Reportage-Dokumentation/B%C3%B6ses-Blut-Kehrtwende-in-der-Intensivm/Das-Erste/Video?documentId=24921128&bcastId=799280

Se även på White TV: Cancervården vållar ny cancer för att fylla Big Pharmas fickor;

FDA = Serial Killer;

Cancerdoktorn Ryke Geerd Hamer största medicinska snillet i vår tid;

Jim Humbles MMS botar billigt och mycket;

Scalar Waves Kill Cancer Cells, sensational progress in cancer treatment;

Placeboeffekten kan enklast förklaras med magnetiska skalärvågor;

Du skall inte veta att alla sjukdomar kan botas, då mänskligheten skall minskas med 90%;

Orgonit recept efter en av världens bästa läkare: Wilhelm Reich;

Den amerikanska filmen nedan är också mycket sevärd och ärlig:

 

You must be logged in to comment.