WTV:s Henning Witte mordhotad av TI An BI/Mossad

Thursday, 17 January 2019 12:10

Först och främst stort TACK till alla snälla, fina och hjälpande själar som har donerat. Jag blev mycket glad! Det var mycket bra hjälp! Det behövs dock tyvärr fortsatta donationer.

I förrgår natt fick jag, Henning Witte, mitt första mordhot via SMS och telefonsvarare av en kvinna som med stor sannolikhet är under svår mind control. Hon är m a o en TI, targeted individual. Därför publicerar jag inte hennes namn, då hon verkar vara bara ett redskap av de krafter som kontrollerar mind control i Sverige: Mossad. Varför dessa krafter just nu kommer med mordhot vet jag inte, hänger kanske ihop med vår tillståndsgivna manifestation Mynttorget den 27 januari 2019 kl. 13 - 16. Många kända talare kommer.

Jag känner inte den hotande kvinnan, har aldrig träffat henne och är inte delaktig i en påstått gang stalking mot henne. Hon klagar över de typiska mind control symptom med gang stalking, trakasserier av grannar och andra samt provokationer. Hon anklagar även andra med namn att förfölja henne och att jag skulle samarbeta med dem. Jag har aldrig hört talas om dessa av henne anklagade personer och aldrig träffat eller samarbetat med dem. Dessutom brukar jag skydda folk från gang stalking, men inte tvärtom.

Att jag dyker upp i hennes hjärna är alltså en tydlig indikation att en illvillig kraft har placerat mitt namn och hat mot mig i hennes huvud. Hon hävdar att hon har sett mina mind control publikationer på YouTube.

Hon har ringt vänner till mig och utsatt dem för telefonterror de senaste dagarna. Samma hände mig, så vi var tvungna att blockera henne. En gång lät hon väldigt bekymrad och jagad på min telefonsvarare, så jag bestämde mig att ringa upp henne för att underlätta hennes situation, kanske jag skulle kunna lyckas med att öppna hennes ögon att det är hon som förföljer mig och inte tvärtom. Egentligen ska man ine svara i sådana situationer, då kan det eskalera. Men hon vägrade svara och meddelade kort därefter att hon inte vill prata med mig. Sedan gör hon igen försök att ringa mig för att tala med mig .....

Jag försäkrar härmed att jag inte har för avsikt att begå självmord och att jag kör bil väldigt försiktig, vilket styrks av att jag aldrig varit inblandad i en bilolycka, inte ens passiv.

källa

Läs även hos David Icke om mord i samband med #PizzaGate, ett inslag som försvunnit i Googles sökmotor:

Pizzagate is NOT a Hoax - Suspicious linked "deaths"