DÖ död visar att mind control vapnet har blivit svagare

Friday, 09 October 2015 19:31

DÖ är död! Heureka! Detta för Sverige lite närmare framåt till äkta demokrati. Ingen av gammelmedia vågar skriva att detta hänger ihop med att en överväldigande majoritet av det svenska folket inte vill ha den påtvingade massinvandringen. Det har blivit för många som mist sin anhörig genom bristfällig sjuk- eller äldrevård, då pengarna gått till människor som inte har asylskäl och som kom in illegalt till Sverige. Många känner ett våldtäktsoffer som drabbats av den kriminella invandringspolitiken. Många har blivit bestulna av kriminella invandrare som inte utvisas eller fångas in, då polisen och domstolsväsendet har fått alldeles för litet resurser.

Att rådande invandringspolitik förstör Sverige i snabb takt är inte svårt att upptäcka. Därför trycker etablissemanget folket ner med fula knep. Det viktigaste vapnet mot Sverige (och andra länder) är mind control: att fjärrstyra en hjärna med teknologi, utan att den fjärrstyrde märker det.

Ingen tillåts göra journalistisk eller politisk karriär om den inte går lätt att fjärrstyra med mind control. Ibland slinker ett undantag igenom som Olof Palme, Anna Lindh eller Göran Persson. De plockas då bort fortast möjligt eller smutskastas av oseriösa debattörer som ikväll hos Skavlan.

Sverige är efter USA och Ryssland ledande i mind control teknologin sedan 1950-talet. Därför fick Sverige det största EU-bidraget någonsin för The Human Brain Project. Därför fick Ericsson bli så stor inom mobiltelefoni, då mind control signalerna gärna sprids via mobilen.

Det intressanta är att yngre människor tycks vara svårare att styra i större grupper än äldre. Vi såg nyligen kampen mellan SDU och sioniststyrda SD. SD-diktatorerna ville ha sitt folk i SDU:s ledning, då de gick lättast att styra med mind control, jämfört med dem som vann SDU valet.

Idag var det igen ett ungdomsförbund, KDU med modiga Sara Skyttedal, som knäckte den mind controlade ledningen i KD. Grattis KD att ni slog er fria från ondskans kontroll!

KD:s tankegnistor blev en löpeld och innom bara någon timme dödades hela DÖ.

"KD:s beslut att lämna DÖ är ett av de mest oväntade och sensationella politiska beslut jag upplevt under trettio år som politisk bevakare. Väldigt få utomstående bedömare, om ens någon, lär ha trott det i förväg. Så sent som igår när rikstinget startade var det bara nio av 26 partidistrikt som var öppet emot Decemberöverenskommelsen.

För partistyrelsen och större delen av partiledningen var det ett förkrossande nederlag." kommenterar K-G Bergström.

Även inom Moderaterna har det jäst enormt. Alla ser ju hur folket är förbannat över de påtvingade lyxflyktingarna, vilket medför att SD blivit det starkaste partiet i landet.

källa

Att Sveriges ledande politiker och journalister är så dumma att de låtit SD bli det enda oppositionspartiet och dessutom det största partiet i hela Sverige med följden att politikerna skadat sig själva hela tiden genom att tappa väljare till SD, kan enbart förklaras med mind control. I Sverige har det sionistiska bankhuset Rothschilds säkerhetstjänst Mossad kapat åt sig kontrollen över den mäktiga mind control teknologin, som tidigare kontrollerades av den svenska militären.

Dessa utländska krafter för ett migrationskrig mot Sverige och andra europeiska länder, för att ge USA den ledande makten i världen på vägen till den Nya Världsordningen, som inte tål självständiga nationer utan enbart en nazistisk superdiktatur över hela planeten.

Med mind control som sitt starkaste vapen har de kunnat styra och ställa politiken och folk som de ville under många decennier. Men nu verkar vapnet avtrubbat, slö, svagare. Kontrollen greppar inte längre hos alla. Hur kommer det sig?

Förmodligen hänger det ihop med wave-x, en stor våg från kosmos, som skall höja jordens och människornas medvetande och utveckling till högre dimensioner. Den hade sin höjdpunkt den 28 september 2015, 21-års dagen av Estonia-massmordet.

White TV hade redan rapporterat om denna väldigt speciella och unika våg, som enligt experten Simon Parkes skall komma direkt från GUD själv, vilket är mycket troligt. White TV tackar!

I flmen nedan talas om en kosmisk gammastrålningsvåg. Detta är föga troligt, då gammastrålning är farlig och kan skada vår DNA. Dessutom är gammastrålning elektromagnetiska vågor, som enbart kan förstöra hos en människa, men inte bygga upp någonting och höja medvetandet. Detta kan enbart skalärvågor, då vår kropp uteslutande har antenner för skalärvågor och inte elektromagnetiska vågor. Det sägs att vågen kommer från vårt galaktiska centrum, vårt svarta hål/svarta sol. Om det stämmer, då är det skalärvågor som transporterar neutriner, snabbare än ljuset. Märkligt att just neutrino forskare fick årets nobelpris i fysik nyligen.....

Vad det än är som utgör wave-x, den verkar fungera i alla fall i svensk politik.

Ny strålning kommer att höja medvetandet på jorden säger Simon Parkes;

Israel tappar kontrollen över SD därför skall Kasselstrand och Hahne uteslutas;

Mossad splittrar SD och SDU;

USA för ett migrationskrig mot Sverige;

Svarta hål förklaras enklast med skalärvågor och deras neutriner;