Svarta hål förklaras enklast med skalärvågor och deras neutriner

Saturday, 29 March 2014 21:34

För en gångs skull sände SVT inte desinformation utan en vettig dokumentärfilm från BBC: Slukad av det svarta hålet. Filmen ligger på SVT-Play fram till den 7 april 2014.

Filmen bekräftar att även vår galax, vintergatan, har på 27 000 ljusår avstånd ett svart hål i mitten, som alla stjärnor kretsar runt. Vissa kallar det även den svarta solen. Filmen visar från min 23 sensationella bilder hur vårt svarta hål införlivar sig en hel stjärna. Det som är vetenskapligt mest revolutionerande är dock bilderna som introduceras på min 36, då det svarta hållet spottar ut något, gasmoln, min 42:38.

Filmen borde då ha tematiserat hur det är möjligt att någonting kan komma ut ur det svarta hålet som sedan blir till ljus materia. Per definition är ett svart hål så starkt i sin dragningskraft, att inget ljus kan komma därifrån, därför är det ju ett svart hål. Den logiska slutsatsen är att det som lämnar det svarta hålet måste ha en hastighet som är betydligt snabbare än ljuset och det måste handla om materia. Här snubblar alla över Einsteins oseriösa forskning, som påstår att materia inte kan färdas snabbare än ljuset. Einstein var en grindvakt för oljeintressen.

Nikola Tesla har dock redan för över hundra år sedan, 1898, visat i sitt försök i Colorado Springs, att hans elektriska skalärvågor färdades snabbare än ljuset (och skickade fram mer energi fram än som sändes iväg - vilket då blev anledningen till den stora konspirationen mot skalärvågorna, då vi inte skall veta något om den s.k. fria energin, utan köpa den smutsiga oljan istället).

Skalärvågor transporterar mycket små partiklar, neutriner. Mycket riktigt kunde även Cern 2011 bekräfta, att neutriner färdas snabbare än ljuset. Sedan kom det kriminella etablissemanget och manipulerade Cern att ljuga om det, så de påstod plötsligt att de skulle ha gjort fel i mätningarna, vilket inte var sant.

Lyckligtvis har vi även i vår tid en Nikola Tesla, fysikprofessorn Konstantin Meyl från Schwarzwald. Han har noggrant studerat Teslas forskning och nu byggt ut fysiken som förklarar Teslas praktiska arbete. Han bevisar enkelt för varje skolbarn, att det inte bara finns elektromagnetiska vågor (Heinrich Hertz) utan även skalärvågor (Tesla/Meyl). Skalärvågorna som går snabbare än ljuset transporterar neutriner. De är små partiklar som kan skifta mellan materia (elektron) och antimateria (positron). Här ligger förmodligen förklaringen, varför ett så litet svart hål kan mata ut en hel galax. Med antimateria behöver man inte mycket plats.

Filmerna nedan rör inte direkt ämnet svarta hål, utan den växande jorden och fri neutrino-energi. Men Prof. Meyl går mot slutet av filmerna även in på svarta hål. Han bekräftar att de slukar stjärnor på löpande band och spottar ut nya genom att skicka ut neutriner som färdas snabbare än ljuset med hjälp av skalärvågor. Dessa vågor är kittet som sammanhåller inte bara alla galaxer och solsystem, utan även hela vårt universum.

Så länge den etablerade fysiken fortsätter att konspirera mot skalärvågorna och sälja oss idiotier om mörk materia, som i den andra BBC filmen som SVT visade igår, kan de aldrig förstå hur vårt universum är uppbyggd. (På min 29:29 kör programledaren in i Gran Sasso-laboratoriet. Han borde ha tillagt, att detta är Europas största neutrinofälla som Meyl beskriver i Growing Earth del 2. Det som forskarna fångar in där verkar vara neutrinos och inte mörk materia, från min 32. Visserligen visar den kända neutrinofällan i Gran Sasso inte ljus utan elektroner som kommer från neutriner, men anläggningen i Kamiokande i Japan, som fick 2002 nobelpriset för sin insamling av neutriner, fick en liten ljusblixt för varje neutriner de fångade som tack, därför att de fick tag i positronen, neutrinernas anitimateria del. I BBC-filmen hittar foskarna med stor sannolikhet alltså inte mörk materia utan antimateria, vilket är en stor skillnad!)

Den första filmen nedan är del 2 av Meyls förklaring, att vår jord växer, tack vare att den slukar i sig neutriner som solen eller en supernova har spottat ut. Dessa smårackare skickas iväg från det svarta hålet och bearbetas sedan av solarna som skickar en solvariant till sina planeter, som sedan i sin tur skickar planet-neutriner till alla som lever på planeten, vad vi kallar för livsenergi, orgon (Wilhelm Reich) eller prana i sanskrit.

min 22 och 46 till 51 i del 2 talar Meyl om svarta hål. På min 43 om att mörk materia inte finns. Se här även White TV:s inslag: Kvantfysik är nonsens och mörk energi finns inte (det borde egentligen heta plus mörk materia).

I slutet av den andra filmen, Free Neutrino Energy in the whole Universe, förklarar Meyl hur hela universum hänger ihop på ett intelligent sätt tack vare skalärvågorna och att svarta hål slukar stjärnor för att sedan spotta ut nya.

I den tredje filmen nedan kan alla som inte ännu har förstått att det finns skalärvågor, titta på Meyls berömda experiment, som har sålts till tusentals skolor och universitet världen över. Meyl är värd minst fyra olika nobelpris, men förmodligen kommer han att drabbas av samma öde som Tesla: att vara det största snillet i sin tid och därför nobbas av nobelpriskommittén.

Se även på White TV: Kvantfysik är nonsens och mörk energi finns inte;

Prof. Konstantin Meyl the New Tesla;

Framtidens mobiltelefon sänder med skalärvågor utan batteri;

Big Bang Big Bluff;

The Growing Earth part 1;

Growing Earth by Meyl part 2 from Henning Witte on Vimeo.

Prof. Meyl: Free Neutrino Energy in the whole Universe from Henning Witte on Vimeo.

Technical proof that Scalar Waves exist from Henning Witte on Vimeo.