Reclaim The Brain med Jari Rourali Eskilstuna

Sunday, 25 September 2011 21:47

Jari har spärrats in på Mälarsjukhuset i Eskilstuna midsommar 2011 därför att han ville bli av med att bli fjärrstyrd och höra röster. Han medicineras med Zyprexa, ett neuroleptikum. Enligt FASS ges denna medicin för att behandla symtom som att höra, se eller förnimma något som inte finns eller vid vanföreställningar. Läkarna, i synnerhet överläkaren Anneli Eriksdotter, har aldrig gjort en utredning om Jaris förnimmelser finns eller ej. Psykiatrin tar för givet att targeted individuals (TI) ljuger utan att göra en vettig utredning om det. Det är en rätts- och medicinskandal att människor blir inlåsta när de vill ha hjälp och är till synes ofarliga och friska.

Hur kan Mälarsjukhuset veta att Jari har vanföreställningar utan att de har gått till botten med saken och utan att göra en noggrann utredning? Så länge inte läkarna kan visa att patienten förnimmer någonting som inte finns får de varken medicinera med Zyprexa eller låsa in patienten. Även här måste det gälla bevisbördan att en människa anses psykiskt frisk så länge inte motsatsen är bevisat. Mälarsjukhuset har förfarit mycket ansvarslöst. Det finns idag en uppsjö med information att det som Jari upplever är verklig och ingen inbillning eller vanföreställning. Han är ett offer för Mind Control, någonting som Sverige har hållit på med sedan över 60 år tillbaka, (lyssna på Robert Naeslunds intervju med Henning Witte på White TV:s första sida.)

Även förvaltningsrätten i Linköping har gjort ett slarvigt jobb. Det är dags att svensk rättsväsende och sjukvård sätter sig in i och informerar sig om den bittra sanningen om Mind Control.

Det bästa beviset att Jari fick fel medicin är att Zyprexa inte hjälpte honom. Signalsubstanser är ämnen som bland annat överför impulser mellan nervceller i hjärnan. Det verksamma ämnet i Zyprexa, olanzapin, dämpar de impulsöverföringar som sker med bland andra signalsubstanserna dopamin och serotonin. Hur det exakt fungerar vet medicinen inte. Detta betyder att en frisk människa som behandlas med Zyprexa får hemska inskränkningar i sina funktioner. Dessutom är Zyprexa ökänt i branschen för biverkningar. Ändå sprutas han tvångsvis. Kanske för att ge honom nya nanochips så att han inte kan bli fri från sina tortyrmästare? Misstanken är stor att svensk sjukvård har ett tät samarbete med dem som utövar olaglig fjärrstyrning av människor; att psykiatrin missbrukas för att dölja den brottsliga verksamheten. Den här skandalen påminner om lobotomi som läkarna i Sverige älskade så mycket för några decennier sedan. Skall vi vänta lika länge eller längre innan det blir stopp på Mind Control eländet?

Titta även på skalden Karl Markus Beijar Mellins öde.