Siar Leif GW Persson om den politiska framtiden med mind control?

Wednesday, 10 December 2014 22:05

Den 10 januari 2004 skedde fruktansvärda brott i Knutby inte långt från Uppsala, som hela Sverige minns. Det kallas för Knutbydramat. Jag fick kort därefter tipset av en agent från den svenska militära underrättelsetjänsten MUST, att Leif GW Persson hade bott i Knutby en längre tid, men flyttat därifrån väldigt kort före mordet och mordförsöket genom barnflickan. Leif GW bekräftar detta i filmen nedan på minut 24:28, men han gillar inte att bli konfronterat med detta.

"I polisförhören har den 26-åriga barnflickan avslöjat sitt motiv.

- En inre röst sade åt mig att skjuta dem, har hon sagt.

Hon hörde rösten i flera veckor. Sedan lånade hon sin pappas bil, tog med en revolver och körde till den lilla byn." skrev bl a AB.

källa

Alla som forskat litet i mind control, tankekontroll, vet då direkt att barnflickan var oskyldig. Hon föll offer för den hemska mind control teknologin, som utvecklats i Sverige sedan 1940-talet. Bara USA och Ryssland kommit längre i att behärska och sprida denna teknologi.

Att placera röster i folks huvud som kommenterar vad de ser och tänker är en klassiker. Dessa röster kan även ge kommandon som ofta är svåra att motstå. Man kallar det för voice to skull eller V2K.

Sedan detta MUST-tips har jag haft misstanken, att Leif GW Persson sitter ganska högt i mind control pyramiden, att han hade någonting att göra med mind control fältförsöket i Knutby.

Avslöjande är också att Leif GW Persson i Veckans Brott nedan inte nämner ett knyst om rösterna som barnflickan angav att höra.

Att Knutbybrotten vållats genom mind control står utom all rimligt tvivel. Barnflickan var inte den typen att begå kallblodiga mord och mordförsök. Hon var inte den typen som åker till kriminella kretsar i Stockholm för att fixa en pistol. Trosförsamlingar är fredliga människor men attackeras gärna av säkerhetstjänsterna med mind control som i Waco t.ex.

Förmodligen är pastorn Helge Fossmo också helt oskyldig som offer för tankekontroll. Hans advokat har gjort ett bristfälligt jobb i Fossmos försvar. Han anser att någon annan ligger bakom mordet och har helt rätt: i Sverige är det KI (Solna) i samarbete med FOI och mycket kända professorer som kontrollerar och utvecklar hjärnkontrolltekniken. Då är det naturligtvis bara en slump att Leif GW Persson nuförtiden bor i Solna. Mijailo Mijailovic och Magnus Olsson gjorde det också!

Knutby aktionen utfördes av djävulska krafter för att visa allmänheten att bara tokstollar och kriminella tror på GUD och för att träna mind control tekniken. Camilla Kvartoft är också inne på hjärntvätt, vilket betyder mind control på svenska, på min 29:30 i filmen.

Leif GW Perssons Knutbybakgrund är viktigt för att förstå varför han skröt i gårdagens Veckans Brott med att han hade rätt i sin valprognos den 10 augusti 2014. Prognosen är skrämmande bra, framförallt att han förutsåg nyval redan efter nyår.

Hur kunde Leif GW Persson sia så träffsäkert om framtiden i en så knepig fråga, där ingen publicerad opinionsmätning hade rätt?

Så här förklarar polisprofessorn det: "Det handlar verkligen inte om några vanliga kannstöperier av det där slaget som vi dagligen möter inom den politiska praktiken. Tvärtom så vilar min information på en gediget saklig grund. Härom natten – mitt i mellan dröm och dvala – fick jag nämligen ett varsel från den andra sidan som var både övergripande och detaljerat. "

Detta är höjden av falskhet och hyckleri. Från andra inslag i Veckans Brott vet vi att Leif GW föraktar och nedvärderar poliser som vänder sig till ett medium för att klara upp brott. Trots att det finns tonvis med bevis att många media runtom i välden lyckades hjälpa polisen framgångsrikt att lösa brott genom att vända sig till den andra sidan, kritiserar Persson alla poliser som söker hjälp den vägen osmakligt hård.

Redan titeln på Leif GW Perssons valprognos i Expressen 2014-08-10 avslöjar att han haft konkreta fakta att gå efter:

Trött på valet? Jag vet hur det gick

Den enda vettiga förklaringen till Perssons synskhet är mind control teknologin. Med den kan man inte bara styra oskyldiga människor som Mijailo Mijailovic eller barnflickan i Knutby utan även avlyssna och spela in tankarna från människor. Eftersom vi har många anledningar att utgå ifrån att de flesta i Sverige är redan under mind control utan att de vet om det, så är det lätt för de övervakande datorerna (human brain machine interface BMI) att göra en opinionsundersökning direkt i folks hjärnor. Pålitligare siffror kan konspiratörerna inte få.

Det är ingen slump att detta också publiceras i Expressen, som är Säpos husorgan. Säkerhetstjänster som Säpo basar över mind control tekniken.

Leif GW Perssons kvalitet som pålitligt politiskt orakel kan alltså enklast förklaras med att han misstänks vara djupt insyltat i den människoföraktande mind control teknologin.

Se även på White TV: Knutby Mind Control Centrum;

Leif GW Persson blåljuger om Kennedymordet-är han agent för främmande makt?

Leif GW Persson mörklägger igen: Anna Lindh-mordet;

Leif GW Persson en av många Palme-mörkläggare;

Röster i huvudet är ingen psykisk sjukdom utan militärens mikrovågor eller ultraljud;

Waco Mind Control operation by super criminal organisation: FBI;

TI Magnus Olsson slår tillbaka med Mind Control föredrag del3;

Hjärnans Frihet: Enkla Mind Control Bevis;

Edward Snowdens jultal på Channel 4 om tankeinspelning;