Kall fusion ersätter kärnkraft, trots konspirationen mot fri energi

Sunday, 21 October 2012 19:38

White TV började med att sprida kunskap om nödvändigheten av en penningreform, för att slippa lågkonjunktur, inflation, statsskulder och arbetslöshet. Sedan tillkom kampen mot Mind Control som ny tyngdpunkt. Forskningen visade att torterarna i hjärnkontroll använder sig av en hemlighållen fysik: magnetiska skalärvågor. De transporterar neutriner/ neutrinos (inte att förväxla med neutroner), som är en aspekt av fri energi. Detta har nu lett till att White TV i många inslag kunde belysa den teoretiska, fysikaliska bakgrunden till fri energi. Det blev en högst oväntad frukt av forskningen i tankekontroll.

Nu skall White TV starta en tredje kampanj: införandet av fri energi i det svenska samhället, vilket kommer att leda till, att andra länder kommer att följa efter. Då får vi minimala elräkningar och transportkostnader och absolut ingen miljöbelastning, som kärnavfall och annat elände.

Att vi inte redan använder fri energi beror på samma gigantiska konspiration som ligger bakom mörkläggningen av skalärvågor och Nikola Teslas banbrytande forskning för mer än hundra år sedan, samt Wilhelm Reichs uppseendeväckande och hjälpande resultat i användandet av den fria orgonenergin, vilket kostade honom livet! Olje- och atomoligarkerna tål inte konkurrens och skyr inga medel, inte ens mord och systematiska vetenskapliga bedrägerier, för att tvinga oss att köpa olja, gas och atomkraft. Alla r-slickande presstitudes hjälper naturligtvis villigt till i mörkläggningen av vetenskapliga fakta, som barnsexbelastade BBC till exempel.

Nu är det slut med det! Det finns tiotusentals uppfinnarjocker över hela världen som har utvecklat fri energimaskiner, som har s.k. overunity effekter, d.v.s. maskinen alstrar mer energi än vad man stoppat i den. Om dessa tekniska genier inte blir mördade, så får de i alla fall inga patent, med argumentet, att dagens fysik inte tillåter overunity effekter eller ett perpetuum mobile.

Istället för att reformera fysiken (eller bättre sagt ta fram den dolda fysiken) och besinna sig på Teslas och Reichs forskning, förtrycks mänskligheten i energislaveriet av många fysikprofessorer. Dessa tekniska besserwisser kommer tydligen inte på idén, att fri-energi-maskiner tar den fria energin ur omgivningen (vakuum), genom att samla neutriner. Svårare än så är det inte. Samma sak gör vi människor, alla djur och plantar varje dag. Vi skulle inte kunna överleva, trots massor med mat, om vi inte skulle ta in den fria energin ur ursprungsfältet, etern, varje dag. Naturfolk och asiatiska läkare känner till detta, och kan därför använda akupunktur så framgångsrikt, genom att med sina nålar öppna flödet för den fria energin genom våra meridianer, fri energibanor, som ibland går parallell med blodådrorna.

Människans akupunkturmeridianer, källa

White TV inleder informationsspridningen om fri-energi-maskinerna med en fin amerikansk dokumentär om konspirationen mot kall fusion, också kallad LENR. Det finns varm och kall fusion. Den varma förekommer i solen, där fyra väteatomer smälts ihop, fusioneras, till en helium. Talrika försök på jorden att härma solens teknologi har misslyckats, då man fick tillsätta mer energi än vad som kom ut och dessutom är tekniken för het fusion så dyr i dagsläge, att vi inte skulle ha råd med ännu högre elräkningar.

Men kall fusion fungerar. Vår tids största snille Prof. Konstantin Meyl, vår nya Tesla, har personligen bekräftat för mig, att kall fusion fungerar. Meyl kan vi lita på.

Att även de forskare som uppfunnit kall fusions teknologi inte riktigt kan förklara hur den fungerar, betyder ju inte, att man har rätt att nonchalera eller svartmåla teknologin. Dags att tänka om inom fysiken. Min gissning är, att kall fusion får sin overunity effekt genom insamling av neutriner på något annat sätt, än Tesla gjorde med sina spolar. Men för oss är det viktigaste att vi får fri energi till en mycket låg kostnad och utan någon som helst miljöbelastning! Fysiken bakom kommer först i andra hand.

Se även White TV:s inslag om Andrea Rossis fungerande kall-fusion-maskin

och Kall fusion fungerar, samlar in neutrinos?

och Kall fusion: 1:a E-Cat såld i Tyskland;