Den organiserade judendomen förklarade mars 1933 krig mot alla tyskar direkt efter de hade finansierat Hitler till makten! Direkt nämnde de Holocaust och 6 miljoner

Saturday, 29 July 2023 10:56

 

Mycket bra sammanställning av alla attacker av den organiserade judendomen, sionismen, mot hela Tyskland och inte bara Hitler och hans parti. I filmen undras man över hur ledande judar i USA redan 1933/34 kunde veta om kommande koncentrationsläger och Holocaust i Tyskland? Svaret är enkelt: den organiserade judendomen är en falsk flagga från Reptiloiderna som redan då hade planerat Hitlers av "judendomen" provocerade judeförföljeserna för att ingen ska våga attackera den falska judiska flaggan!

Så är det ännu idag. Dessutom är förtryckande och ledande "judar" som Rothschild, Soros, Benjamin Netanyahu, Kissinger etc hybrida Reptiloider, s k Anunnaki, som gömmer sig bakom en judisk kropp som de med vilja kan byta till en Reptilkropp, s k shapeshifting. De har också en Reptilsjäl och ingen mänsklig som gör dem ofta till psykopater.

Sionisterna och Mossad är De Vita Drakoreptiliernas direkta maktarm inom judendomen.

1931 grundade Stalin på japanskt initiativ en ren judisk stat mellan Ryssland och China/ Mongoliet, Birobidzjan. Där levde vid WWII:s slut mer än en miljon judar i fred och goda förhållanden. Varför lanserades alla förföljda judar inte dit? Staten finns även idag.

 

Se även på WTV:

Sionister förklarade krig mot Tyskland redan i mars 1933;

Wall Street maffian hjälpte Hitler hela tiden och orsakade all resterande ondska i världen;

Sionister och Hitler skrev 1933 Haavara-kontraktet om judisk utvandring till Palestina;

Kristallnatten var främmande makts operation för att skada Tysklands anseende och bevinga Israels grundande;

Hitler ville blockera WW2 och hade över 24 fredstrevare efter 1 sept 1939, men England och Illuminaterna blockerade hela tiden;

Hitler hade all anledning att attackera Polen för 80 år sedan;

30 år sedan England mördade Rudolf Hess för att stoppa sanningen om hans fredsflyg 1941;

Europe The Last Battle Part 4: