30 år sedan England mördade Rudolf Hess för att stoppa sanningen om hans fredsflyg 1941

Thursday, 17 August 2017 00:00

källa

Rudold Hess var Hitlers ställföreträdare. Han föddes den 26 april 1894 i en bildad kosmopolitisk familj och växte upp i Egypten, där han talade arabiska med egyptisk accent. Han uppfattades som mycket sympatisk av de flesta som fick träffa eller se honom. Han gick tidigt med i det hemliga Thulesällskapet där han träffade Hitler 1920. Hess blev kort därefter medlem nummer 16 i NSDAP.

Hess och Hitler blev mycket nära vänner och satt i Landsberg-fängelset 1924 för kuppförsöket året innan i München. Där skrev de tillsammans Hitlers välkända bok Mein Kampf. Detta ledde till att Hitler gjorde Rudolf Hess till sin ställföreträdare.

"Den 10 maj 1941 försökte Hess komma i kontakt med hertigen av Hamilton, som han träffat vid OS i Berlin 1936 och som var medlem i Anglo-German Fellowship Association. Detta var för att på någon väg kunna inleda fredsförhandlingar i ett läge där Churchill och hans hundar inte ville höra talas om fred, utan var fast beslutna att hetsa hela världen till krig mot Tyskland. Det nationalsocialistiska Tyskland lämnade en mängd olika fredsförslag till bland andra britterna; Hitlers första utrikespolitiska tal var en vädjan om fred mellan nationerna och Rudolf Hess höll själv ett fredstal redan 1934. Trots detta blev de nationer som senare skulle kallas ”de allierade” allt aggressivare mot Tyskland." skriver Nordfront.

Inbjudan till hertigen av Hamilton var dock en fälla av den brittiska underrättelsetjänsten, som hade kapat Hamiltons korrespondens med Rudolf Hess och utgivit sig falskeligen som Hamilton.

Hess flög ensam till England med en ombyggt Me Bf-110. Engelsmännen fick inte veta i förväg vem Hitler skickade för att göra fred. När Hess var nära Hamiltons slott, som hade egen landningsbana, gav Hess sig själv till känna. Detta hade den engelska underrättelsetjänsten SO1 inte räknat med. De trodde en lägre rankad skulle komma. Därför släkte de plötsligt lamporna på landningsbanan i syftet att mörda Hess omedelbart. Han var dock en mycket erfaren flygare från WW1 och lyckades hoppa av med sin fallskärm i den beckmörka engelska natten och landade oskadd, men planet totalförstördes.

"I förslaget, som Hess lämnade, och som kan ha varit skrivet av Hitler själv, skulle kriget omedelbart avbrytas och Tyskland skulle ge tillbaka Frankrike, Holland och Belgien, Danmark och Norge, men däremot inte Elsass-Lothringen och Luxemburg där invånarna var tyska. Som tillägg var Hitler även beredd att dra sig ur Jugoslavien och Grekland. I två dagar talade Hess med Churchills utsända, och han var uppenbart övertygad om att dessa skulle acceptera de minst sagt generösa villkoren. Först när han pratat färdigt informerades han om att Storbritannien nu var allierat med Sovjetbolsjevikerna och att han hade helt förts bakom ljuset. Istället för någon diplomatisk immunitet så blev han fånge."

Hitler lovade även att dra sig ut ur Polen samt erlägga skadestånd till samtliga drabbade länder. Men det reptiloida etablissemanget i England ville förinta Tyskland med alla medel, oberoende om Hitler eller någon annan hade makten där. De hade triggat WW1 och WW2 enbart för att förinta Tyskland och så mycket av Ryssland som möjligt.

England begick sitt första brott mot Hess genom att arrestera honom den 11 maj 1941. Han hade full diplomatisk immunitet som förbjuder en sådan behandling.

Sedan dess har de haft full kontroll över Hess för att tysta ner sanningen att han och Hitler ville ha fred istället för ett fullskaligt världskrig. Kriget med Stalin hade inte börjat ännu.

Därför skickade Storbritannien en Hess-dubbelgångare till "rättegången" i Nürnberg, som passligt nog hade tappat sitt minne och kände inte ens igen sin bästa sekreterare. Detta framgår av min 45:05 i den andra tyska filmen nedan, som gjordes av min gode vän och professorn i historia Michael Vogt och en annan modig tysk historiker Olaf Rose. (Kunde tyvärr inte hitta lämpliga engelska filmer)

Av den första ryska filmen, som är tyvärr dubbat till tyska, framgår att CIA-skurken Allen Dulles fattade misstanke mot England och skickade dåtidens ledande mind-control-expert Dr. Ewen (evil) Cameron till Nürnberg att undersöka Hess-dubbelgångaren. Han skulle snabbt ha kunnat se om denna hade utsatts för hjärntvätt med minnesförlust etc. och om denna "Hess" hade de ärr som den äkta Hess fick på västfronten under WW1.

Men naturligtvis vägrade England att USA gjorde en sådan undersökning.

Det finns uppgifter att en annan läkare snubblade just över de saknade ärr på "Hess"-kropp.

Hess blev "sedan dömd i Nürnberg – absurt nog för ”brott mot freden”. kritiserar Nordfront med all rätt.

Han fick sedan oskyldig sitta på livstid i Spandaufängelset för krigsförbrytare som nr. 7 i Berlin.

Till fängelset skickade England dock den äkta Hess, då risken annars blev för stor att falskspelet med dubbelgångaren i Nürnberg skulle avslöjas. Detta framgår av många vittnesmål, inte minst den arabiske sjukvårdaren Abdullah Melaouhi, som intygade att Hess ofta talade flytande arabiska med egyptisk accent med honom.

"Efter många årtionden av förnedring, under vilka han knappt fått träffa sina egna barn och sin fru, blev han till slut den 17 augusti 1987 mördad av brittiska MI6, innan han kunde berätta sin historia för världen. Under hela tiden i fängelset lästes alla hans brev igenom noggrant och han var strikt förbjuden att tala om sitt uppdrag att mäkla fred eller någonting annat politiskt relaterat. Enligt tidigare hemligstämplade dokument som nu blivit släppta genom ”Freedom of Information Act” blev Hess mördad i sin cell av två brittiska agenter i syfte att han inte skulle läcka ut uppgifter om andra världskriget."

Det var Gorbatjov som 1987 ville släppa Rudolf Hess fri efter den extremt omänskliga behandlingen. Han hade redan blivit 93 år gammal. De engelska brottslingarna bakom kulisserna fick panik och skickade ett killerteam till Spandaufängelset innan det blev Rysslands tur med övervakningen av den enda fången som var kvar: Rudolf Hess. Visserligen var det USA som just den 17 augusti 1987 hade vakten över Hess, men när det gäller extrema brott så har dessa två onda länder alltid samarbetat perfekt.

Killerteamet (vissa tror att det var t.o.m. ett Kidon-team) förstörde syrgasmasken för att rädda Hess' liv samtidigt som de hängde Hess i en elkabel. Hess hade då svår artros och kunde inte ens knyta sina skor längre eller få armarna högre en revbenen, dessutom var han nästan blind.

Den av Hess-familjen mot de tyska myndigheterna igenomkuppade obduktionen gav klara bevis att det inte handlade om självmord utan kallblodigt mord. De parallella strangulationsmärken på baksidan av halsen kan aldrig uppstå när man hänger sig själv, då finns de bara på sidorna.

Redan dagen efter mordet lät segermakterna riva Spandaufängelset för att förstöra alla mordbevis. Det förbjöds att filma rivningen.

Dessutom hemligstämplade Storbritannien allt Hessmaterial till 2017 och senare. Bara det bevisar deras brott. Det lilla som släpptes 2017 var så intetsägande att det bara spädde på spekulationerna ytterligare.

Se mer om Hitlers förtvivlade försök att stoppa WW2 på WTV:

Hitler ville blockera WW2 och hade över 24 fredstrevare efter 1 sept 1939, men England och Illuminaterna blockerade hela tiden;

Hitler kontrollerades och Nazis kontrolleras av hemliga sällskap och mörka krafter;